Ben eskiden hentbol oynardım, sonra basketbola döndüm. Okçulukla ilgilendim ama bayadır yapmıyorum, en son Fenerbahçe Stadı'nda çalışıyorduk(Adı daha değişmemişti

). Evde hala 3 tane Carbon Medium Ø 5,5 ok var. Ya ben jujitsu öğrenmek istiyorum ama burada yok maalesef Etiler'de bulduk bir tanede kim gidecek oralara çok uzak! Bilen varsa benide bilgilendirsin lütfen
Sarcastic çok geç gördüm mesajını ancak jiu jitsu merakın hala devam ediyorsa, sana moda'da bir yer önereyim.
Hemen benim evin ilerisinde, Moda Caddesi üzerinde.
Hem Aikido hemde jiu jitsu eğitimi verilen bir dojo.
Ben lisedeyken aikido yaptığım için jiu jitsu hakkında fikir sahibiyim, ham, fazla işlenmemiş sert bir spor ama yapması keyifli duyduğuma göre.
Bu belirttiğim yerin hocasını görmedim, ama abimden duyduğum 1.95 boyunda olduğu, ve 1.87 boyunda, elleri hiçte küçük olmayan abimin elini avucunun içinde kaybedecek kadar devasa ellere ve anormal geniş omuzlara sahip bir adam olduğu.
Düşünüyorumda bu adam birde 3. ya da 4. dan seviyesinde bir uzakdoğu sporcusu, cüssesi yetmiyormuş gibi, aman diyorum!
Kendi favori sporlarımı sayayım, yüzme, kano, dostlarla koşmak, orta ciddiyette su topu, arazide bisiklet.
Vücut geliştirme dışında tüm sevdiğim sporlar kondüsyona dayalı sporlar, sanırım onlardan uzak kaldığım için ciddi bir form kaybı yaşadım, ancak şimdi idmanlarımı 1 ile 1.5 saate çıkarma kararı aldım.
45-60 dakika idman bana yaramıyor, benim yemekten korkmadan yemem, ama onları yakacak şekilde idman yapmam lazım eatchicken