Body building te sizin favori haraketiniz

FAVORİ HARAKETİNİZ......

• BENCH PRESS

Votes: 44 37,0%
  • SQUAT

Votes: 11 9,2%
  • FRONT PULLDOWN

Votes: 1 0,8%
  • MEKİK

Votes: 5 4,2%
  • DEADLİFT

Votes: 10 8,4%
  • BARBEL ROWİNG

Votes: 3 2,5%
  • NECK PRESS

Votes: 2 1,7%
  • BARBELL CURL

Votes: 8 6,7%
  • BARBELL PRESS

• HAMMER CURL

Votes: 6 5,0%
  • DUMBBELL CURL

Votes: 7 5,9%
  • LAT PULLDOWN

• Concentration Curls

• Butterfly

• Incline Dumbbell Flyes

• Upright Barbell Rows

Votes: 0 0,0%
  • Military Press

Votes: 6 5,0%
  • Lateral Raises

Votes: 4 3,4%
  • Leg Press

• Standing One Arm Dumbbell Extensions

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    119
Dambıl rowing,Dumbell Curl ve Leg Press bu üçlüyü çok seviyorum ve leg pressdeki o son 3 tekrardaki yanma ve acı hissi :)

leg press hem etkili hem iyi sonuç veren ayrıca büyük bir tehlike bulundurmayan bir hareket tek dez avantajı çok yüksek kilolarla çalışmak gerekiyor plaka sorunu yaşıyorum.

Side Lateral Raise , şaka gibi diğmi ama gerçekten öyle o hareketi yaparken kendimi uçuyorum hissediyorum gözüm hiç birşeyi görmüyor :)))

En sevdiğim hareket Bench Press...
O sehpanın üstündeki ağırlığın altına girip, onla göğüsteki gerilimin doruğuna çıkmak kadar hiç bir hareketten bu hazzı alamadım :)
Bir de 2. seçenek olarak Leg Press...

birincil olarak triceps hareketidir omuz ve göğüse vuruyor ben incline yapmayı tecih ettiğim için setler bitiminde daha cok göğsün üst bölümündede hafif bir pump hissediorum hareeket kuvvet egzersizidir itmeye dayalı sporlar için güzel bir izolasyon hareketidir verim oalrak muhtesem demek en azından benim için doğru olur ve çok severim şu şekilde açmak gerekirse en azında benim yaptığım şeklde 2 antrenmanda bir göğse indirildiğinde dambıll bilekleri yarım saniye kadar serbest bırakıp her tekrarda kaldırırken patlayıcı bir kuvvet ( sanırım doğru cümle bu olur en basıt şekilde) uygularım şunu rahatlıkla söyliebilirim popüler triceps hareketleri yapmak yerine bu denenmeli

Son düzenleme:
Incline dumbell press,bench press ayrıca bir de leg press.hepsi press oldu:)

Back
Yukarı