hackedbyhacker
Üye
merhaba arkadaslar zayıf oldgum ıcın bu spora basladım ilk ayımı tamamladım suplament olarak super mass 1kg kullandm boy 1.80 kilo 63 yorumlarınız benım ıcın cok onemlibench_O
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
saol abi peki bırsey sorcam suanda protein kullanmaya devam edıyorum yanında bırde amino 2600 kullansam bır zararı olmaz demı
Ya arkadaşım iyi güzel takdir ediyorum bu çalışmanıda ama 1 ayda bir gelişme olmaz.! Burada Flexor hocamız kaç kere yazdı 3-4 aydan önce herhangibi birşey kullanmayın diye.Bilgi almak istiyorsan bol bol oku oku ve oku.yaşım 17 sabırsızlık degıl sadece resımlerı gosterıp bılgı almaya calısıyorum
zaten bana pek söylenecek bişey kalmamıs ama ben antremanlarınla ilgili bikac söz söyleyeyim calısma 30 dakıkayı fazla gecirmemeye calıs hatta gecirmesen daha iyi hergün salona gitme birer gün arayla gitmeye calıs antremanlarında nefes alıs verisine dikkat et idmanlardan sonra yemek yemeyi unutma eger mümkünse buda bol proteın ve carbonhıdrat olan bir yemek olsun