sayın FleXoR hocam size ne kadar tesekkur etsem az.sonsuz saygılarımı sunuyorum.zira ben 2 sene once 1.82 boy 97 kilo agırlıgında aşırı gobeklı 31 yasında bı adamdım,zayıflamak ve forma girmek ıcın ankarada cesıtlı spor salonlarında bb'e basladım ama bana oyle agır calısmalar vermıslerki ve beslenmenın onemiyle ılgılı hıc bırsey anlatmamıslarkı(sımdı anlıyorum bunu) ben 3ay sonra dogru durust zayıflama ve forma girme adına birşeyler kazanamadıgım ıcın bb 'i bıraktım,ve kendı kendıme rejim yaparak 7-8 ayda 72 kiloya düştüm ama tabi bu arada kaslarımdanda kaybettiğimi bilmiyordum bile,tam bu sırada sizin programlarınızı tesadüf eseri gördüm ve yaklaşık 6aydır oturdugum siteye ait spor salonunda sızın programınızı ve beslenme programını uyguladım(3.programı biraz uzattım galiba)
Su anda 76 kiloyum ve sanırım aldıgım bu 4 kilo tamamen kas.cunku 6ay onceye gore kaslarımda inanamayacağım ölcüde değişim oldu,su an kendimi cok iyi hissedıyorum ve bu sporu hayatım boyunca yapmaya karar verdim.benim vucuduma ve hayat standartıma yaptıgınız katkılar yuzunden Flexor hocam size cok tesekkur edıyorum.hakkınızı helal edin.
sayın FleXoR hocam ben oturdugum siteye ait spor salonunda calıstıgım için bana yol gosterecek bir hoca yok,bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız?siz "şâhısa özel vücuda göre program çıkarılmalıdır eksiklerin üzerine gidilirken gelişmişlerde kayıp vermeyecek bir program olmalıdır"demiştiniz .bu dogrultuda benım 3.program sonunda özellikle gogus ve kol kaslarım olmak üzere tüm kaslarımda güzel bir gelişim oldu,sevgili FleXoR hocam bana ve benim durumumda olanlara verebılecegınız program olursa cok mutlu oluruz,saygılarımla