FleXoR ın deneyim ve tecrübesine güvendiğim için bilgilerinden yararlanmak istedim... hem şöyle bir laf vardır '' Bir kişi ile bir mirası bölüşmeden o kişiyi iyi tanıdığını söyleme''
aynı sorular kaç defa sorulmuştur hiç düşündün mü?
FleXoR ın deneyim ve tecrübesine güvendiğim için bilgilerinden yararlanmak istedim... hem şöyle bir laf vardır '' Bir kişi ile bir mirası bölüşmeden o kişiyi iyi tanıdığını söyleme''
aynı sorular kaç defa sorulmuştur hiç düşündün mü?
peki özürdilerim.birdaha olmaz. o linklerden bir kactane verirmisiniz bakayim.. FleXoR hocamızı rahatsız etmemiş olurum...tesekkürler
sanki dün tanıştım internetle ve bugunde forumla... sanki herkes biri yanlış birsey yapsada uyarsam diye bekliyor..o post sayısına sasmamalı..neyse tartışma topiği diil burası yinede sağolun...
merhabalar yeri burasımı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.flexor hocanın 3.ay programına baktımda dinlemeleri hafta içi ve hafta sonu bir kez dinenilecek yazmış. bunu biraz daha açabilrmyz yani 2 gidip 1 dinlenmekte diyebilrmyz?
Bilek için el yayı (sıksık) dediğmiiz aleti kullanabilrsin supplement aynı kalitededir sanırım bir sorun olmaz diğer sorulara flexor hocamız cvp verecektir..
bu mesaj hangi sorunun cevabı ?
biraz alakasız durmuş da...
benim 1 sayfa önceki sorularımdan birinin cevabı olabilirbu arada o aleti kullanıyorum ben de saol mert671
diger sorularım için de yardımını bekliyorum haqoo.
selamlar.