Body building'e Yeni Başlayanlar İçin Program

4 aydır çalıştığına göre bölgesel çalışmaya geçmende bi sakınca yok gibi gözüküyor...
supplement almak için bikaç ay daha beklesen daha iyi olur bölgesel çalışmaya geçip yine dikkatli bi biçimde beslenmeye devam etmelisin...

''Antrenman sonrasında yarım kilo süt ve 160grlık ton balığı tüketiyorum.''

bu cümlen biraz garip geldi balık yiyip üstüne süt mü içiyosun :)

evet? :) balık - süt ilişkisinden bahsediyorsun sanırım? ton balıgı diye hiç sallamıyordum ama ? :)

Dün spor salonundaki hocamla yaptıgım program şöyle:

Bench Press 3x 12-10-8
DB Butterfly 3x 12
Lat Pull Down 3x 12-10-8
DB One Arm band over row 3x 12
Shoulder Press 3x 12-10-8
DB Lai... Raises* 3x 12
Arm Curl 3x 12-10-8
DB Hummer Curl 3x 12
Triceps Press 3x 12-10-8
DB One arm over head 3x 12
Mekik 3x Max
Leg raiser 3x Max

uygun mudur?

evet? :) balık - süt ilişkisinden bahsediyorsun sanırım? ton balıgı diye hiç sallamıyordum ama ? :)

Dün spor salonundaki hocamla yaptıgım program şöyle:

Bench Press 3x 12-10-8
DB Butterfly 3x 12
Lat Pull Down 3x 12-10-8
DB One Arm band over row 3x 12
Shoulder Press 3x 12-10-8
DB Lai... Raises* 3x 12
Arm Curl 3x 12-10-8
DB Hummer Curl 3x 12
Triceps Press 3x 12-10-8
DB One arm over head 3x 12
Mekik 3x Max
Leg raiser 3x Max

uygun mudur?

bu programı bi günde mi uyguluyosun ?

Valla hoca yazdı programı.
Neden ki?

yok sadece hep aynı programı mı uyguluyosun yoksa günlere mi böldün diye merak ettim :)
programın güzel ama bu biraz vücut geliştirmeye alışma ve hazırlık programı şimdilik böyle devam et çok ağır çalışma zamanla altyapı oluşturunca bölgeleri ayrı ayrı çalışmaya başlarsın...

Yok yok, aynı program.

Hımm tmam sagolasın :)

Ton balıgı - süt işini de açıklarsan sevinirim bu arada :)

yaa bi sorun olduğu için değil ben deniz ürünleriyle süt ve süt ürünleri tüketemiyorum da hani genelde de ayran içmeyin derler ya o yüzden öylesine sordum :)
aslında balık bayat olmadığı sürece balıkla ayran bile içebilirsin ama konservede nasıl olur bilmiyorum :)

bende ton balığı tüketmeyi severim ama tavuk daha hesaplı oluyo haşlayıp tüketmek en ideali...
bi kutu ton balığı yerine sanırım yarım kilo tavuk eti alınır :)

merhaba ben kilomu yükseltme amacıyla birsüredir çalışıyorum
programım hakkında yardım almak istiyorum.
yaklaşık 1,5aydır evde uyguladığım program
Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Dumbbell Pullover
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
Neck Dumbell Press
Latarel
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises
Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
Dumbbell One Kickbacks

bu şekilde ve kilo artırarak devam ettim.

şimdi sorum şu, bu programa kilo artışıylamı devam etmeliyim yoksa farklı hareketleremi geçmem lazım.

merhaba ben kilomu yükseltme amacıyla birsüredir çalışıyorum
programım hakkında yardım almak istiyorum.
yaklaşık 1,5aydır evde uyguladığım program
Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Dumbbell Pullover
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
Neck Dumbell Press
Latarel
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises
Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
Dumbbell One Kickbacks

bu şekilde ve kilo artırarak devam ettim.

şimdi sorum şu, bu programa kilo artışıylamı devam etmeliyim yoksa farklı hareketleremi geçmem lazım.

malesef uyguladığın program yeni başlayan birisi için uygun değil...

programda çok fazla hreket var... bu konunun ilk sayfalarındaki sabit programlardan kendine örnek çıkarabilirsin, neyse çok geç değil 1,5 ay geçmiş...

flexor'un bu başlıktaki 2. programını uygulayabilirsin, yapamayacağın hareketlerin dumbell ile yapılanını bulup programına ekleyebilirsin...

Aynen öyle de, okuldan çıkıp eve gidene kadar (spor salonu okulda) 1buçuk 2 saat geçiyo, ton balıgını şipşak atabiliyorum mideye.

pratiklik açısından ton balığı daha avantajlı evet...
ben şöyle bişe düşünüyorum tavuğun göğüs kısmını haşlayıp halk arasında tiftik denilen (hani tavuklu pilavın üstüne konulan tavuğun hali) hale getirip dolapta saklamayı ihtiyaç anında hemen yenebilir durumda olmasını sağlamayı düşünüyorum :) şu ramazan bi bitsin de alternatif bi beslenmeye geçmeyi düşünüyorum :)

pratiklik açısından ton balığı daha avantajlı evet...
ben şöyle bişe düşünüyorum tavuğun göğüs kısmını haşlayıp halk arasında tiftik denilen (hani tavuklu pilavın üstüne konulan tavuğun hali) hale getirip dolapta saklamayı ihtiyaç anında hemen yenebilir durumda olmasını sağlamayı düşünüyorum :) şu ramazan bi bitsin de alternatif bi beslenmeye geçmeyi düşünüyorum :)
ekleme yapayım ton balığının içindeki yağ balık yağı değildir bazı sporcu arkadaşlar balık yağı diye tüketiyorlarmış ayçiçek yağıdır.

ekleme yapayım ton balığının içindeki yağ balık yağı değildir bazı sporcu arkadaşlar balık yağı diye tüketiyorlarmış ayçiçek yağıdır.

light ürünlerde yağ yerine su içerdiği söyleniyor bunu daha yeni duydum ve hiç denemedim bi sonraki alışımda light olanı tercih edicem...

malesef uyguladığın program yeni başlayan birisi için uygun değil...

programda çok fazla hreket var... bu konunun ilk sayfalarındaki sabit programlardan kendine örnek çıkarabilirsin, neyse çok geç değil 1,5 ay geçmiş...

flexor'un bu başlıktaki 2. programını uygulayabilirsin, yapamayacağın hareketlerin dumbell ile yapılanını bulup programına ekleyebilirsin...

yardımınız için teşekkür ederim,eve hareketleri yazınca farkettimki epey fazlaymış haklısnız ama hiç zorlanmamıştım hafif geliyor diye devam ettim.
öneriniz üzerine ilk sayfada yazan 2.ay programını uygulamaya başlıyorum ohalde. yalnız geçen seneki hocam 7şerli 3set yaptırıyordu sizin öneriniz ne olur?

yardımınız için teşekkür ederim,eve hareketleri yazınca farkettimki epey fazlaymış haklısnız ama hiç zorlanmamıştım hafif geliyor diye devam ettim.
öneriniz üzerine ilk sayfada yazan 2.ay programını uygulamaya başlıyorum ohalde. yalnız geçen seneki hocam 7şerli 3set yaptırıyordu sizin öneriniz ne olur?

8-10 tekrar iyidir :)

Merhabalar; ben sitede birkaç kez aratmama rağmen karın (mide) programı bulamadm :/ acaba kişisel bilgilerimi versem yardımcı olabilir misiniz?

Back
Yukarı