body buildingi herkes yapabilirmi?

slm arkadasalar ben öncelikle kndimden bahsedim yaklaşlaşık 1.5 senedir body yapıyorum ve 5 ay öncesine kadar vücudum cok güzel şekil almaya başlamıştı ama nolduysa 5 aydır gelişmem sürekli geriliyor kas kütlemde gözle görülcek kadar azalma var sanki kilo vermiş gibiyim ama kilo kaybım yok.iki doktora gittim ve ikiside birşeyimin olmadığını söledi ve ikiside bu sporun gereksiz bir spor olduğunu ve her bünyenin kaldıramıyacağını sölediler bu benim kafama takıldı yani eğer bu sporu kaldıramasaydım 5 ay öncesine kadar bu kadar gelişemezdim diye düşünüyorum ama niye gerilediğimide anlamıyorum sizcede bu sporu her bünye kaldıramazmı tamam dorusu biraz narin bi yapım var cok güçlü bir fiziğim yok 1.84 boyundayım 82 kiloyum ama kaslarımın cok kuvvetli bi yapıya sahip olmadığını biliyorum ama gelişimimi kndi gözlerimle gördüm yorumlarınızı bekliyorum

Gereksiz bir spor mu ? Doktor haricinde biri bu lafı dese aldırmam ama bir doktorun demesi ne kadar acı verici.
Bu sporu tabi herkes yapabilir ( sağlık sorunları olmayan ).
Antreman programını değiştirmeyi deneyebilirsin.

bende anlayamıyorum ya nasıl derler bunu gittim bütün doktorlar bunu dedi ya hepside aynı şeyi söledi kondisyonlu sporlara yönel dediler tmm güzelde artık bu yaştan sonra bi kulübe giremiyeceğime göre bende bu sporu yapcam yüzmede yapmak istiyorum ama bu sporu bırakmam kesinlikle programım deişio 2 ayda bir

Bu dalgalanmalar her bünyede olabilir. Kimi zaman iyi beslenemez uyku düzenimiz bozuk olabilir. Stresli bir işimiz veya yaşantımız vardır herşey etken olabilir. Her zaman daha iyi olabilmek için çaba sarfetsekte bazen herşey istediğimiz gibi olmayabilir.Doktorun yorumu içinse, Doktor olması spor konusunda otorite olduğu anlamına gelmemeli. Onun söylemek istediği büyük ihtimalle halter ve ağır spor sayılan bütün fiziksel aktivitelerin kalp üzerindeki
etkilerinin olumsuz yönde olduğunu anlatmak isteyerek bu yorumu yaptığını düşünüyorum.

herkes yapar bencede.
benim bir arkadaşım vardı orda geliyordu fakat şeker hastasıydı bırakmak zorunda kaldı yani herkes yapamıyor maalesef(sağlık sorunu olanlar için)

arkadslar ben bu kas erimesi sorunu için nasıl bi takviye yapabilrim salondan birisi ilaç takviyesi yapablirsin dedi sizce etkili olabilrmi aslında takviye kullanmak istemiyorum ama geçici olarak bu rahatsızlığım geçene akdar kullanmayı düşünüyorum

Back
Yukarı