BODY BUILDINGIN PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARA FAYDASI VARMI

20 yaşında biriyim. Üniversite sinavina hazirlanirken anksiyete bozuklugu ve depresyona gecirdim. Suan hafif orta fuzeyde anksieyete bozuklugu devam ediyor. Herseyi cok ince dusunuyorum. Her seyi kafaya takip cok dusunuyorum. Bb nin bunlara iyi geldigi soyleniyor. Benim givi olup bb den fayda goren oldumu

20 yaşında biriyim. Üniversite sinavina hazirlanirken anksiyete bozuklugu ve depresyona gecirdim. Suan hafif orta fuzeyde anksieyete bozuklugu devam ediyor. Herseyi cok ince dusunuyorum. Her seyi kafaya takip cok dusunuyorum. Bb nin bunlara iyi geldigi soyleniyor. Benim givi olup bb den fayda goren oldumu

Hocam stres'i azaltıyor lakin herkeste olan bir şey değil bu ki sen her şeyi kafaya takıyorsan iyi gelmeyebilir bu spor :D . Zevk alacağın sporu deneyerek öğrenmelisin yani gidersin 2-3 ay zevk alıyorsan devam edersin almıyorsan mesela yüzmeye gidersin orada zevk alıyor musun bakarsın.Bu kişiden kişiye değişken bir durum.

Şuan üniversite sınavına tekrar hazırlanıyor musun yoksa kazandın mı ? Ona göre sistemini oturt.Hem Sınava çalışıp hem üniversiteye giden hemde spora giden biri olarak zaman ayarlamasını iyi yapmak gerektiğini düşünüyorum yoksa daha fazla strese sebep oluyor.

ENDORFİN salınımını arttırdığı için kendi iyi hissetmeni sağlıkcaktır ayrıca bırakmadan düzenli bir şekilde fitness yaparsan kendine olan güvenin artıcak ve farklı bir pencereden bakmanı sağlıycak kesinlikle yapmalısın

Back
Yukarı