Sevgili arkadaşlar ben body ye başlayalı 3 hafta oldu vücut yağ oranım çok az dı hiç çalışmama rağmen krın kaslarım hafif gözükürdü kilom 71 boyum 1.81 di ama zayıftım omuzlar biraz dar göğüs hiç yok ama vücut atletik fit ti yani sıfır göbek,hoca günde altı öğün ye dedi bol kaliteli protein ve karbonhidrat almalısın dedi kilo almak için k ben istedim kilo almayı çünkü zayıftım neyse velhasıl kelam hocanın dediği gibi 5 öğün yada 4 öğün yemeye başladım hayvanlar gibi ama mesela pilav yapıyorum asla yağ koymuyorum yada kola veya gazlı içeçekler içmedim hiç yumurtanın hep beyazını yedi sarısını değil şekeri kestim bu öğün arttırmaya başlayınca arada elbet kaçırdığım şeyler olmuşdur hamburger pizza falan ama genelde dikkat ettim ama çok yedim evet şimdi 76 kiloyum 3 haftada beş kilo ama biraz göbek çıktı az bir az tamam kollar filan biraz gelişti gibi 3 hafta olmasına rağmen hafif göğüs bile belirdi ama dediğim gibi göbek hafif çıktı KORKTUm çok hemen acaba göbeklencemmi diye çünkü ben hayatımın hiç bir evresinde 1.gr bile göbekli olmadım ben yer kilo alamazdım ama hocam çok dengesiz beslendiğimden ve metabolizmamın hızlı çalıştığından kaynaklandığını söyledi ee öğrenci yim ev bekar evi çok dengesiz besleniyodum önceden ama şimdi düzene koyunca işte hafif göbek yaptım ama HOCAM da normal biraz diyor vücut alışmamış düzenli yemeye hiç diyorda ben pek güvenemedim şimdi size danışmak istedim bu yemeyi düzeni ayenen devam ettirirsem göbek büyür mü ya korktum iyice.Hatta gaza gelip cardio bisiklet filan başlıyacam kafama göre ama yine zayıflarım her yanım küçülür bu sefer naapıcam şaştım kaldım yardım Üstadlar lütfen hala zayıfım normale göre body de yapıyorum kiloya ihtiyacım var ama diyet yaparsam kilo alamam hacim yapamam yardıım lütfen!!Şimdiden çok sağolun
ya bide beslenme bölümünde sorcaktım ama hazır buraya açnışken sorayım
:
Bana yağlanmayı tetikleyen şeyleri yazarsanız usta mesela margarin sıvı yağ yada tuz hiç mi kullanmayacam ya başladım başlayalı yediğimden içtiğimden zevk almaz oldum tatsız yağsız tuzsuz şekersiz kahve çay çok alışamadım resmen yaşama sevincim gitti ya
bunlardan az da olsa kullanamazmıyız sonra illa kepekli ekmek mi yemem lazım beyaz ekmek yağlanmamı yapar bide şinitzel tavuk buzluktan fırına atıp yiyorum sağlıksız mı yağlanma yaparmı?
ya bide beslenme bölümünde sorcaktım ama hazır buraya açnışken sorayım

Bana yağlanmayı tetikleyen şeyleri yazarsanız usta mesela margarin sıvı yağ yada tuz hiç mi kullanmayacam ya başladım başlayalı yediğimden içtiğimden zevk almaz oldum tatsız yağsız tuzsuz şekersiz kahve çay çok alışamadım resmen yaşama sevincim gitti ya