Body Eldiveni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende Adidas kullanıyorum, gayet memnunum parçalanmadı hala :D

Aynen, Nike candır!!!
Basit eldivenleri benim gordugum kadariyla 23-27 ytl. civarinda.
Bu arada strapli eldiven nereden bulunur arkadaşlar, sirt idmanlarında olsada kullansam diyorum son setlerde...
Gerçi, karate ve judo kuşağını ozel bir şekilde diktiğiniz zaman aynı işlevi görüyormuş, böyle çalışan bir sampiyon vücucumuz vardi, ama aklım basmadi benim nasil yapıldığına, nereden temin edilebilir strapler???

ya arkadaşlar ben normal bi deri eldiven kullanıyorum.Sırt çalışırken bileklerim çok ağrıyor.Karate kuşakları var tek tarafı kumaş ikiye katlanmış ve dikilmiş delik oluşturulmuş.oradan diğer tarafını geçirip bileğime güzelcene takıyorum sonra barfiks sopasına kumaşı doluyorum güzel bir şekilde sıkıp oradan tutuyorum.Bileklere zarar verebileceğini sölediler.Temkinli olup ellerimlede sağlam şekilde tutuyorum bu yüzden...

Bende body yaptıgım zamanlardan kalma nike eldiven var...Kullanmıyorum...

İsteyen olursa benimle irtibata geçebilir çok çok az kullandım....

arkadaslar bende body eldıvenı arıyorum acaba profların kullandıgı bıleklerı komple saran eldıvenlerden acaba nerden buluruz?

f

o zaman büyük alışveriş merkezlerinin spor standlarına bak orada bulursun nerede oturuyorsun

(BOŞ Bİ UYAZI DEĞİL AMA NAPALIM)

t

ben bakayım sana buradan fiyatları ya da katologları göndereyim... tel adres vereyim kargo ile gönderirler...

Neoprene_gloves.jpg

ben bu ninja kaplumbaga modellerden kullaniyorum malzeme neoprene yani uzun omurlu degiller ama rahatlikta bulasik sungerinden sonra tek gecerim :D

Bu çok iyi oldu baba emeğine saglık
flexor bu forumun bir üyesi olarak sunu belirtmek istiyorum,bu forumda kardes agbi baba ...vb sözler kullanildiginda en cok uyari mesaji yazan kisi sensin ama sen baba yazmissin mesajinda.ben uzun süredir bu forumdayim sizleri ve forumu seviyorum ama böyle TEZAT lar foruma yeni giren üyelere sanki modlarla üyeler arasinda bi kademe farki varmis gibi izlenim yaratabilir....
saygilar

mesajimi iyi oku ben flexora yanlis yapiyosun falan demedim,ama yeni giren üyeler yanlis anlayabilir dedim.ben bu forumdan cok sey ögrenmdim ve halende ögreniyorum diger sitelerin eline gereksiz koz olmasin diye söyledim sadece....

Back
Yukarı