Tabiki aynı fikirdeyim yüz hatları önemli ama benceyuz hatlarinda degisiklik olur kilo alip verdiginde fakat yakisikli olma konusu kasa bagli degil
Espri anlayisiniz beni benden aldivalla ben bi erkek aramadigim icin pek bakmam dikkat etmem yuz hattina kimsenin.
Yüz siması genetiktir bunu değiştiremezsin değişey olay şudur Kıvanç Tatlıtuğdan örnek vericem Kuzey Güney dizisi için çok kilo verdi ve yüzü çok zayıfladı yanak bölgesi içe girdi kemiksi yüz ön plana çıktı bide önceki dizilerindeki haline bak yuvarlak hatsız bir yüze sahip. Yani yağ oranıyla alakalı onun haricinde bir durum yok .Bazi mqnkenler var suratlari altin oran gibi onlarda yakisikliligi sporla tamamliyorlar.Yorumlarinizi okudum ama bir insanin yuz sekli degisir mi bunun cevabini alamadim
Cok az insan saglik icin body yapip gorunusu 2.plana koyar bana gore.Bence body fit durusu ve hacimli kaslar saglamasaydi cogu insan ugrasmazdi bu sporlaMesela %15 yağ oranın var sen bu oranı düşürdün %10 yaptın yanaklarındaki yağlarda bir miktar eridiğinden daha kemikli (yani dolgun olmayan) bir surat ifadesi oluşuyor yağ oranı ne kadar yüksekse etki de o kadar fazla oluyor ama bazı insanların yüzleri genetik olarak topludur onu bir miktar azaltabilsen de suratın çok topluysa yağ oranını düşürsen bile suratın toplu şekilde kalır. Bende yanaklar çöküyor ama kişiden kişiye değişir tabi bu sporu tip için yaparsan arkadaşların dediği gibi sonu hüsran olur ve bırakırsın.
Getirisi fazla oldugundan hertürlü amaca yönelik olabilir ama sevilmezse eğer yapılabileceğini sanmıyorum.Cok az insan saglik icin body yapip gorunusu 2.plana koyar bana gore.Bence body fit durusu ve hacimli kaslar saglamasaydi cogu insan ugrasmazdi bu sporla