everybody159
Üye
bir haftada 4 kilo aldım ve şu an reflüyüm yediklerim sürekli ağzıma çıkıyor sizce body ile var mı bir alakası?
Reflün varsa Probiyotik kullan. Ben Probix kapsül kullanıyorum. Fitoterapi uzmanı Ümit Aktaş takip ediyor beni, muayene için ona gidiyorum. Faydasını gördüm. Tavsiye ederim.Reflünün başlamasında body nin bir etkisinin olduğunu sanmıyorum ama reflü olduktan sonra yapılan sert idmanların reflüyü azdırabileceğini biliyorum. Benim sorunumda aptalca antrenörler yüzünden başladı, 17 yaşımdayım kilo almak için ha bire yemem gerektiğini doysamda yemem gerektiğini önermişlerdi, yaptığım hatayı zamanla anladım. Sadece gece değil ne zaman olursa olsun yiyip uzanmak yada uyumak, aşırı yemek, yemeklerin üzerine fazlaca sıvı tüketmek, nefes almadan hızlıca yemek, alkol, kahve, öğünlerin arasında 3 4 saat geçmesini beklememek, aşırı yağlı yada yanmış besinler tüketmek reflünün başlıca nedenlerinden
kızartmalardan, şekerden , yanmış besinlerden , fastfood tan ve uyumadan önce yemelerden ha unutmadan asitli içeceklerdende vazgeçtiğinde reflünün kalmadığını göreceksnReflün varsa Probiyotik kullan. Ben Probix kapsül kullanıyorum. Fitoterapi uzmanı Ümit Aktaş takip ediyor beni, muayene için ona gidiyorum. Faydasını gördüm. Tavsiye ederim.