Body yapan arkadaslar nereden giyiniyorsunuz?

Ua, skechers falan amerikada fakir markası :D bizim gibi ekonomide 3. sınıf ülkelerin kerizlerini yolmak için doğuş grubu bu markaları getiriyor.

Aynısını, vag grubu arabalarını premium diye getirerekte yapıyor.

Sezondan almayın indirimden alırsanız hummel fiyatına bulunur ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağzı toplasak biraz ?

İndirimden 70-80 e tshirt bulunuyor, 100-150 ye de eşofman

Laf edeceğinize gidin araştırın

Ortada küfür yok hakaret yok, aşağılayıcı bişey yok. ben ne ağzımı toplayayım. Sen haddini bil. Benimle düzgün konuşacaksın. Saygılı olacaksın. Ben sadece gördüğümü yazdım. Sen herhalde under armor temsilcisi filansın o yüzden yazdıklarım rahatsız etti. Zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Her neyse bir daha bişey yazarken edebinizi koruyun. Karşında yeni yetme çocuk yok senin.

Ortada küfür yok hakaret yok, aşağılayıcı bişey yok. ben ne ağzımı toplayayım. Sen haddini bil. Benimle düzgün konuşacaksın. Saygılı olacaksın. Ben sadece gördüğümü yazdım. Sen herhalde under armor temsilcisi filansın o yüzden yazdıklarım rahatsız etti. Zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Her neyse bir daha bişey yazarken edebinizi koruyun. Karşında yeni yetme çocuk yok senin.

Şaka mısınız ne demek arkadaşım ?
Saygı duyulmasını istiyorsan önce sen saygı duyacaksın ...
had derken ? Edep derken? Önce kendi mesajına bak sonra ders ver bence

Ben bankacıyım arkadaşım, bütçeme göre de gayet uygun ua .... anlatabildim mi ?

Şaka mısınız ne demek arkadaşım ?
Saygı duyulmasını istiyorsan önce sen saygı duyacaksın ...
had derken ? Edep derken? Önce kendi mesajına bak sonra ders ver bence

Ben bankacıyım arkadaşım, bütçeme göre de gayet uygun ua .... anlatabildim mi ?

evet bana da açıklar mısın?Şaka mısınız demek ne demek? Ne aşağılama var bunda ? Sen yanlış anlamış olmayasın? Ben tamamen iyi niyetliyim ve bir müşteri olarak fiyatları da sorgulama hakkım var. Senin ne iş yaptığın beni ilgilendirmez. Bütçen ise hiç ilgilendirmez. Git paran ile başka yerde hava yap. Ben ne yazdığımın da farkındayım. Be hiç bir zaman edebimi bozmadım bu forumda. 500 mesaj oldu. Bundan sonrada bozmaya niyetim yok.

evet bana da açıklar mısın?Şaka mısınız demek ne demek? Ne aşağılama var bunda ? Sen yanlış anlamış olmayasın? Ben tamamen iyi niyetliyim ve bir müşteri olarak fiyatları da sorgulama hakkım var. Senin ne iş yaptığın beni ilgilendirmez. Bütçen ise hiç ilgilendirmez. Git paran ile başka yerde hava yap. Ben ne yazdığımın da farkındayım. Be hiç bir zaman edebimi bozmadım bu forumda. 500 mesaj oldu. Bundan sonrada bozmaya niyetim yok.

Aferin

Uzatmak istemiyorum

İyi günler

Zara evet kesinlikle
Ama lacoste dünyanın her yerinde gayet pahalı bir marka

Emin misiniz hocam? 40-50 us dolara polo tisortleri var amerikada ve bana kalirsa bu onlar icin pek para degil. Aksesuarlarini bilmiyorum ama.

HOcam 40 usd burada da ayni
İndirimden en son 230 a aldım Polo
Ama dediğiniz doğru sonuçta Amerikalı daha çok kazanıyor 50 tl gibi onun için

Ama benim demek istediğim marka vermeyeyim misal burada 200 tl tshirt ü İtalya’da 5 EUR ....
lacoste öyle değil

• Like
Reactions: OKR
Sağlam ve orjinal bir eşofman ne yazıkki 100 tl'den başlar. 20-30'a yaklaşan fiyatlar ya pazar malı yada ortalama bir üretimdir. Eşofman da Asos'dan alırdım, gerçekten iyi eşofmanları var ama ekonomi ve kur sağolsun artık almak mümkün değil benim için, belki yılda bir iki.
Tişörtte Zara, loft ve biraz da Mango yanıltmadı beni, iyi ürünleri var.

Back
Yukarı