Bodybulding içinnnnn

benim ögrenmek istediğim su hacim için gerekli olan gıda takviyeleri??(10 yıllık faal futbol yaşantım oldu ama 5 yıldır aktif spor yapmıyorum.body yapmaya karar verdim 1 ay kadar vücut hamlığını atıcak şekilde programa girdim..daha yeni olmakla beraber WEİDER CFM WHEY PROTEİN 908GR VE WEİDER LİGUAD MEGA FORTE 20 AMPÜL AMİNOASİT ALDIM) program dahilinde kullanıyorum..boyum 1,75 kilo 71.. acaba bu aldıgım takviyeler benim için yeterli mi ? iyi bi hacime sahip olabilirmiyim????Program yönünden bi sıkıntım yok besllenmem ise ii denilenebilir..(lütfen bu işte gercekten bilgili olan arkadaslar yazsın şimdiden tşk ederim...)bench_O

"Hacim için gerekli olan" gıda takviyesi yoktur öncelikle bunu ögrenmelisin..

Hacim için gerekli olan seyler,

1-yeteri kadar sert bir idman,
2-kaliteli (protein, karbonhidrat, yag, vitamin ve mineraller bakımından dengeli) bir beslenme,
3-kaliteli dinlenmedir..

Son olarak bilgi cok önemlidir.. Bunu da arastırma yaparak kazanabilirsin..

haftada 3 antrenman yapıorm pazartesi göğüs,biceps-çarsamba omuz,triceps-cuma kanat,sırt.. 3*10 tekrar yapıorm 6.tekrarda beni zorlamaya başlayan ve 10 dan fazla çıkaramıyacgm şekilde yapıorm..antrenman sonlarındada karın çalışıormm..böyle yanii umarım uygun bi programdır:)

Back
Yukarı