Devon
Üye
Başlamadan Önce
Boy : 1.70
Kilo : 47
Biceps : 26
Şuanki Durum ( 2. ayın sonu )
Boy : 1.72
Kilo : 54
Biceps : 30 ( Sıcak 31 )
Abilerim , AbLaLarım body'de 3. ayıma girdim ve 47 başladım suan 54 üm biliyorum kilo almam gerek yaza kadar hedef 65 olmak ve 5 ay var önemde , sonrasında 70.
Aslında bodye ömrümün yettigi kadar devam etmek istiyorum cünkü sevdim ben bu sporu yaza kadar 65 olma hedefim sadece yazın memlekete gidiyorum o zaman gittigimde akrabalardan zayıfsın lafını duymamak için bu durum beni hırslandırıyor dogrusu .
2. haftadan beri Mustle Techin Nano vapor , anabolic halo ve nitro tech kullanıyorum .
Bu ürünleri erken kullandıgımı söylüyeceksiniz ama hocam kullanmamı söyledi. Yani hocama sordum 3 ay olmadan supplement kullanma dediler dedim hoca ise onlar türkiye şampiyonumu felan dedi kullanman gerek dedi
( hocanın avrupada felan başarıları varda )
Nitro techi sabah , antremandan sırasında ve akşam . ( bugun bitti nitro )
Nano vaporu antreman öncesinde
Anabolic haloyuda antremandan sonra kullanıyorum .
Haftanın 5 günü gidiyorum . 3 tü 1,5 haftadır haftanın 5 gününe cıkarttık . haftada 2 kez aynı kas grubunu calıstırıyorum yani .
İlk 3 resim ilk halim
Sonraki 3 resim 2 aylıkken .
Digerleri ise son durum .
Boy : 1.70
Kilo : 47
Biceps : 26
Şuanki Durum ( 2. ayın sonu )
Boy : 1.72
Kilo : 54
Biceps : 30 ( Sıcak 31 )
Abilerim , AbLaLarım body'de 3. ayıma girdim ve 47 başladım suan 54 üm biliyorum kilo almam gerek yaza kadar hedef 65 olmak ve 5 ay var önemde , sonrasında 70.
Aslında bodye ömrümün yettigi kadar devam etmek istiyorum cünkü sevdim ben bu sporu yaza kadar 65 olma hedefim sadece yazın memlekete gidiyorum o zaman gittigimde akrabalardan zayıfsın lafını duymamak için bu durum beni hırslandırıyor dogrusu .
2. haftadan beri Mustle Techin Nano vapor , anabolic halo ve nitro tech kullanıyorum .
Bu ürünleri erken kullandıgımı söylüyeceksiniz ama hocam kullanmamı söyledi. Yani hocama sordum 3 ay olmadan supplement kullanma dediler dedim hoca ise onlar türkiye şampiyonumu felan dedi kullanman gerek dedi

Nitro techi sabah , antremandan sırasında ve akşam . ( bugun bitti nitro )
Nano vaporu antreman öncesinde
Anabolic haloyuda antremandan sonra kullanıyorum .
Haftanın 5 günü gidiyorum . 3 tü 1,5 haftadır haftanın 5 gününe cıkarttık . haftada 2 kez aynı kas grubunu calıstırıyorum yani .
İlk 3 resim ilk halim
Sonraki 3 resim 2 aylıkken .
Digerleri ise son durum .
Eklentiler
-
ilk.jpg53,6 KB · Görüntüleme: 1.033
-
ilk1.jpg46,9 KB · Görüntüleme: 827
-
ilk2.jpg53,4 KB · Görüntüleme: 802
-
2.ayda.jpg56 KB · Görüntüleme: 798