• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bodyde 3. ayım ve durmak yok yola devam (:

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Devon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaza 60-65kg girebilirsek istediğimiz ölçülere yakın vücuda kavuşabiliriz tabiki düşük yağ oranı ile seneyede 70kg düşük yağ oranı oldu sana body vücudu ) 1.70 / 70 harika bir ölçü bence

65 zaten konudada belirttigim gibi hedefim inş başarcaz kilo almak , kilo vermek kadar zor bişe benim yapım cabuk kilo alır cabuk verir yani 2 gün yemezsem 1 kilo düşerim hemen kafa_ ama iyi beslenmeye calısıyoruz .

teşekkür ederim yorum için :D bacak calısmayı düşünüyorum fakat önce boyumun uzamasını bekliyorum askeri bir yer düşündüğüm için 1.67+ olmam lazım 2cm kadar eksiğim var ki hedefimdeki vücut 1.70 / 70 bacak calışırsam aklımda büyük bir şüphe doğucak ya uzayamazsam diye bunun olmasını istemediğimden ne kadar insanlar boyuna birşey olmaz desede calışmayı erteliyorum :(

senin kolların maşallah iyi büyümüş bir ayda 3cm :) , benm göğüsler kolların hakkını yemiş :D

bacaklar en büyük adalemizdir vücudumuzda ve büyüme hormonunun en fazla salgılandıgı yerdir bacak calısması büyüme hormonu artırıcı özelliği vardır boyunun kısalacagını sanmıyorum yinede sen bilirisn

çok güzel bir topic olmuş... baştan sona 'keyifle' okudum :)

kangren arkadaşım bacak resimlerini kısa zamanda eklersin umarım... bence daha iyi olabilirdi fakat profesyonel bir hoca eşliğinde çalıştığını görünce tamamdır dedim... sanırım bir anda ciddi bir gelişim olacak... bekliyor ve başarılar diliyorum :)

Scoobz seninde topiciğin var mı bilmiyorum ama eğer yoksa açmanı rica ediyorum... göğüs mide ve karın bence çok güzel devamını diliyorum...

bacak konusuda çok önemli uyarıyı yapan değerli üyeyede teşekkürler...

kısa zaman için çok güzel gelişme sonuç görmen umarım seni daha da motive ediyodur.Daha da iyi olcaksın yeni fotolarını beklioruz... saygılar :)

çok güzel bir topic olmuş... baştan sona 'keyifle' okudum :)

kangren arkadaşım bacak resimlerini kısa zamanda eklersin umarım... bence daha iyi olabilirdi fakat profesyonel bir hoca eşliğinde çalıştığını görünce tamamdır dedim... sanırım bir anda ciddi bir gelişim olacak... bekliyor ve başarılar diliyorum :)

Scoobz seninde topiciğin var mı bilmiyorum ama eğer yoksa açmanı rica ediyorum... göğüs mide ve karın bence çok güzel devamını diliyorum...

Tşkler atesli_body 4. ayıma girdigimde bacagıda eklıycem . inş daha iyi olucak ve kilo alıcam . scoobz nin gögüs ve karını gercekten cok güzel .

kısa zaman için çok güzel gelişme sonuç görmen umarım seni daha da motive ediyodur.Daha da iyi olcaksın yeni fotolarını beklioruz... saygılar :)

Etmez mi ediyor tabikide (: tşkler bu arada 4. ayıma girdigimde yeniliycm resimleride .

2. haftadan beri Mustle Techin Nano vapor , anabolic halo ve nitro tech kullanıyorum

hiç gerek yok bence gainar al weider 3000 . bide protein tozu .. bebek maması al 2 ögün ye . 10 yumurta at , ton balığı bide .. tavuk pilav karıştır ye o dediğin hedeflere ulaşırsın ..

Tşkler atesli_ . scoobz nin gögüs ve karını gercekten cok güzel .

teşekkür ederim . ben spora ara vereli 1.5 ay oldu şuanda hastayım iyileşince tekrar başlarrım bilgisayarımda gerekli pozlar yok o yüzden topic acabilcek durumda değilim , ama en kısa sürede açacağım topic .
tekrar teşekkürler :)

omuzlar haric diqer yerler qelişime muhtaç görünüyor arkadaşım :) Karın yetersiz göğüsler hadi neyse sırtta yetersiz kalmış.Tabi 3.5 aydır yaptıqını göz önünde bulundurursak

Back
Yukarı