konusunda bilgili sevgili arkadaslar hocalarim size birsey danismak istiyorum daha once VG yapmadim fakat son 2 haftadir internette VG ile alakali siteleri okuyorum. Ingilizce siteleri de okuyorum.Benim bir cok Turk erkeginde oldugu gibi bel bolgemde sorun var diger bolgelerim normal boyutlarda herhangi bir fazlaligim yok hatta bileklerim falan gayet ince (daha kalin olmasi lazim!!) ben daha oncede fitness yaptim yaptim dedigim 3 km kadar bandta kosup 100 kadar mekik cekmekti 2 ay da falan 8 kilo verdim ama bir sey farkettim ben artik daha kucuk ama hala gobegi olan bir adamdim evet gobegimde inceldi vucudumun geri kalaniyla dogru orantili olarak ama ben kollarimin zaten ince olan bacaklarimin incelmesini hic istemiyorum.Bu yuzden internette arastirmaya basladim kas kaybi olmadan yag yakmanin imkansiz bir sey oldugunu gordum?
Hocalarima bir sey sormak istiyorum ben vg yapmak istiyorum daha kasli bir adam olmak hos bir fikir ama surekli aklima gobegim geliyor ve VGnin olmassa olmazi beslenme. Bir cok sitede yeni baslayanlar supplement kullanmasin diyor( bu arada ben amerikada 6 ay kaldim protein barlar cikolata niyetine markette satiliyor) simdi ben ne yapacam calistigim yerde ogle yemeginde ne cikarsa onu yiyorum aksam eve gelmem 7:15 - 7:30 nasil bir beslenme ypacam cozemedim body yaparken bir yandan da gobegi duzene sokma amacim var. Ya da protein agirlikli beslenip kas kaybi ni minumumda tutan gobek yakma macerama geri mi donsem.Bana bir beslenme programi yaparsaniz mutesekkir kalirim!!
0
Hocalarima bir sey sormak istiyorum ben vg yapmak istiyorum daha kasli bir adam olmak hos bir fikir ama surekli aklima gobegim geliyor ve VGnin olmassa olmazi beslenme. Bir cok sitede yeni baslayanlar supplement kullanmasin diyor( bu arada ben amerikada 6 ay kaldim protein barlar cikolata niyetine markette satiliyor) simdi ben ne yapacam calistigim yerde ogle yemeginde ne cikarsa onu yiyorum aksam eve gelmem 7:15 - 7:30 nasil bir beslenme ypacam cozemedim body yaparken bir yandan da gobegi duzene sokma amacim var. Ya da protein agirlikli beslenip kas kaybi ni minumumda tutan gobek yakma macerama geri mi donsem.Bana bir beslenme programi yaparsaniz mutesekkir kalirim!!
0