Kasyapicam
Üye
seLamLar saygILar BU iLk msJImda ßu yan etkili hapları şırıngalarI sağLam bODyciLerin sonLArInI görünce TIrsTIm ßen Kas isTiyom
$öLE
denize GirerKen Doya dOYa göstEriceğim aşırı ßişe istemiyom Normal işte Bunu Yapmam için neLer LAzım iLLa ki ßody e gitmem ŞarTmI
Yaw Body'nin ß sini ßiLmeM ßi baKiym Dedim Ya Haplar şırıngalar Falan ßen ßody E gidicem ama ßurda Antrenör Yok acaba
Body yerine 1 makina aLsam Onda düzenli çalışsam beslenmemi de düzenli yapsam ve yan etkisi bulunmayacak bi ilaç kullansam ne olur valla tırstım hevesim kırıldı
1) Başlamamı tavsiye edeceğiniz Alet
2) Egzersiz Programı
3) Amino asit Yada Yan Etkisi Bulunmayacak Hap (Nerden temin edebileceğim)
4) Yapmak istediğim kas Göğüs ve KarIn daha önce Karate - do Yaptım 14 yaşımda
2 sene Karnımda biraz var ama
5) ßody'e gitmem şartmı bide şu siz bilmemne bi acaip inqiLizce tarzI cümleler kuLLanIyosunuz BunLarın manasını nerde ßuLucam
BU 50 centteki amcam gibi kas istiyom hith Herif
Gösterip duruyo KIsKaniYORum neyse Çok saOLun
Şimdiden Teşekkürler

Yaw Body'nin ß sini ßiLmeM ßi baKiym Dedim Ya Haplar şırıngalar Falan ßen ßody E gidicem ama ßurda Antrenör Yok acaba
Body yerine 1 makina aLsam Onda düzenli çalışsam beslenmemi de düzenli yapsam ve yan etkisi bulunmayacak bi ilaç kullansam ne olur valla tırstım hevesim kırıldı
1) Başlamamı tavsiye edeceğiniz Alet
2) Egzersiz Programı
3) Amino asit Yada Yan Etkisi Bulunmayacak Hap (Nerden temin edebileceğim)
4) Yapmak istediğim kas Göğüs ve KarIn daha önce Karate - do Yaptım 14 yaşımda

5) ßody'e gitmem şartmı bide şu siz bilmemne bi acaip inqiLizce tarzI cümleler kuLLanIyosunuz BunLarın manasını nerde ßuLucam
BU 50 centteki amcam gibi kas istiyom hith Herif

Şimdiden Teşekkürler