bodye yeni başladım çalışma programım hakkında soru ?

bodye yeni başladım arkadaşlar çalışma porgramım şöyle
1.gün
bench press
kelebek
dumbell press
barbel press behind
dumbel raise

2.gün
lat pulldown
cable rowing
barbel curl
hammer curl

3.gün
push down
one dumbell extensions
leg extensions
leg curl

bu programı uygulamadan önce karışık çalıştırıyordu hoca beni ve 1 1.15 saat fln sürüyordu antremanlarım bu programı uygulamaya başlayınca dakkalar azaldı günlük 30 40 en fazla 50 dk fln sürüyor benim size sorum şu gün içinde bi programı uyguladıktan sonra bide ayriyetten kafama göre bazı aletlerle çalışmamın sakıncası olurmu yada siz ne önerirsiniz bu çalışmalardan sonra

öyle yapman sakıncalı.yorulmaktan başka kazancın olmaz.spora yeni başladınya içinden durmadan çalışmak geliyordur.bütün makinaları kullanmak geliyordur kesin.o yüzden extra hareket istiyorsun.ama sakın yapma.yorulursun ve kasların gelişmek yerine geriler.programa bağlı kal.zaten profesyonelleşince serbest çalışabilirsin.

arkadaşım zaten kasların gelişmesi için kısa ve sert antreman yapacaksın ve ideal olan süre 30dk ile 1 saat arasıdır bu süre içinde bitriyorsan ve sert bi antremandan yapıyorsan kaslar kesinlikle gelişme gösterir fakat 2 saatde bitiremiyorsan cok verim alamazsın bunun en büyük etmeni ise setler arası bekleme süresidir benim setler arası bekleme sürem 30 saniye bazen 20 hareketler arası bekleme sürem 1.30 dk ve yaklasık 50dkda bitiyor bel hareketleri ve cardiyoyuda katarsam yarım saatte onlar sürüyor

Back
Yukarı