Yonetimin bunu icin bir cabasi yok. Modlarin aktif oldugunu gormuyorum. Sacma sapan konulari temizlemedikce, one cikarilan konularin miadi dolanlarini duzenlemedikce, modlar gorevlerini yapmadikca eski bftr asla gelmeyecek. 2010-14 arasi bftr pik yaptigi donemdir. Ve o donemde sirf yazi stilim bold oldugu icin uzaklastirilmisligim var. Suan kufur dahi etsem uzaklastirilacagimi zannetmiyorum. Keza makaleler konusunda da eksigiz. Ingilizce bilen, makalelere erisim saglayabilen insanlar bunu diger insanlarla paylasmiyor -bende icindeyim bunun-. Bilim surekli degisir. Fakat bftrde hala 20 sene onceki dogrular dogru kabul ediliyor. Neden? Cunku eskiden tesvik vardi. Maddi, manevi.
bb.com ile burayi kiyasladigimizda arada ucurum var. Cogu yabanci sporcu bb.com sayesinde bir yerlere gelebildiler. Cunku orasi durgun degil, surekli degisiyor. Her yere sponsor olabiliyorlar. En iyisi olmak icin cabaliyorlar. Siradan olmak yerine nadirligi tercih ediyorlar. App gelistiriyorlar ki bb app bulunmaz nimettir. Neden bftr olarak yapmiyoruz, yapamiyoruz? Bunu tartismamiz gerekiyor.
Puf noktalar bolumunde soyle bir konu var:
https://www.bodyforumtr.com/threads/protein-tozlarında-bolca-bulunan-tryptophan-ın-zararlari.37235/ . Ne kadar da puf nokta ama. Bp de guc arttirmak konusu sabitlenmis; aradigimiz puf nokta bu, evet...
Puf nokta nedir? Bir isin en hassas noktasidir. Ve evet vg’de ‘’ tryptophanin zararlari, bp’de guc arttirimi’ en hassas noktadir. Katiliyorum bftr.
Daha sayamadigim o kadar eksik varki. Forumun duzeni o kadar berbat ki... Vg hareketlerine bakiyorsun 10 tane karin kasi konusu sabitlenmis. vg sadece abs’den mi ibarettir? Bunun yaninda calf hareketleri yok. Neden? Cunku calfa ne gerek var? Onemli olan biceps, gogus, karin.
Sadece bir admin var. Onunda roid bolumu disinda aktifligini bu gozler gormedi. Bastaki insan calisacak ki onun yardimcilari calissin. Ha usendi mi? Vakti mi yok? O zaman youtube kanallari bftrnin onune gecer, senden arakladigi bilgileri icerik olarak sunar ve sende bftr neden boyle diye dizini doversin.