• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bodyweight Ulaştığım Sonuç ▪

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ben10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben10

Üye
Öncelikle spor salonuna gitmiyorum ağırlık kaldırmıyorum. Tamamen SW yaparak da güzel bir vücuda ulaşılabilir. Beslenme anlamında günlük yulaf kaşarlı yumurta patates tavası öyle sade normal bir beslenmem var öğrencilik hali param olursa kendime kıyak geçip kıymalı yumurta yerim dışarda aç kalırım yine döner vs. yemem gelir eve yarım kilo tavuk tavuk fırın yapar yerim. Antrenman anlamında haftada 3 gün full body bazen 4 oluyor bazende bölgesel çalışıyorum.
Boy 183cm
Kilo 80 82 değişiyor şu sıra tuz çok yedigimden su tutuyor vücutta[DOUBLEPOST=1523030811][/DOUBLEPOST]
20180405_155419-01-01.jpeg
20180405_155333-01-01.jpeg
20180405_155254-01.jpeg

Öncelikle spor salonuna gitmiyorum ağırlık kaldırmıyorum. Tamamen SW yaparak da güzel bir vücuda ulaşılabilir. Beslenme anlamında günlük yulaf kaşarlı yumurta patates tavası öyle sade normal bir beslenmem var öğrencilik hali param olursa kendime kıyak geçip kıymalı yumurta yerim dışarda aç kalırım yine döner vs. yemem gelir eve yarım kilo tavuk tavuk fırın yapar yerim. Antrenman anlamında haftada 3 gün full body bazen 4 oluyor bazende bölgesel çalışıyorum.
Boy 183cm
Kilo 80 82 değişiyor şu sıra tuz çok yedigimden su tutuyor vücutta[DOUBLEPOST=1523030811][/DOUBLEPOST]Eki Görüntüle 49510 Eki Görüntüle 49511 Eki Görüntüle 49512
Abi rica etsem ,antreman programın yazarmısın?

10 numara vücut hocam yapınız baya müsait vücut geliştirmeye tek kol barfiksi şu sekilde mi yapiyorsunuz?

Yoksa bu şekilde mi

Ikincisi baya zor ama ilki biraz daha kolay gibi geliyor

Back
Yukarı