ardaschwarzeneg
Üye
ben de kavgada kafaya attığım yumruk yüzünden serçe tarak kemiğini kırmıştım. orası hala şiştir neden bilmiyorum....
Merhaba arkdaslar..4 gun one dolaba yumruk atmam sonucu serce parmagın altındaki bolumde acemi boksor kırıgı olustu.. bu sakatlıgı daha once yasamıs arkdaslar veya bilgisi olan arkadaslardantavsiye istiyorum.. kolum dirsegim 5 cm asagısına kadar alcıya alındı alcıda oldu sure icinde elimi tehlikye atmyacak sekılde bacak ve karın idmanı yapmalımıyım onun dısında kırık sag elımde ve sag kolum soldan yarım cm buyuktur bu yuzden sol kolicinde idman yapsam olurmu.. 2 yıldır bb icindeyim 18 kilo aldım ama vucut yapım kilo vermeye yatkın bu yuzden idmanları komple bırakmak istemıyorum ve spoor yapmayına psikolojım kotu oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum sımdıden tesekkur ederim.
alçıdaki kolunu sıcak tut güneşe ver.alçı çıktıktan sonra alçıdaki parmakları oynatamıyacan kaslar sıfıra iniyor..kolunda gözle görülür bir küçülme olacak ama bunlar zamanla düzelecek..parmaklarını hareket ettirmen için fizik tedavi şart..ama benim gibi sıcak suyla masaj yaparsan yine açılır..şoka girecen alçıdan çıktıktan sonra ama merak etme düzelir...çok boktan bir kırık geçmiş olsunkafa_
geçmiş olsun hocam parçalı kırıkta kötü oluyor ama egzersizle toparlarsınız kısa surede inşallahHerkese geçmiş olsun aynı durumdayım, elle düzelmedi 3 parçalı kırık mecburen ameliyat oldum. sabır işi 1-1,5 ay alçıdayız. sonrası fizik tedavi ve 1 yıl...
Eki Görüntüle 29652 Eki Görüntüle 29653