Konum bokstan çok estetiğe dayalı. Fakat doktora soru sorma sitelerine üye olmak, soru sormak, cevabı beklemek bunlar çok zahmet verici. Bu yüzden sizin tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi almak istedim. Ben 7 aydır boks sporu yapıyorum. 5 ay sonra 18 yaşıma gireceğim. Boks'u hobi olarak değil ciddi hatta ileride mesleğim olarak yapmayı düşünüyorum. Ben burun estetiği yaptıracağım ve spora en fazla 3 ay ara verebilirim. Oda 7 + 3 = 1yıl yani 1 yılımı müsabakalara çıkmadan sadece kum torbasında geçireceğim. 3 ay ara verdikten sonra lisansımı çıkartıp dövüşmek istiyorum. Ama korkuyorum burun şeklinin oturması için 3 ay yeterli mi? Yetersizse bile darbe sonrası ciddi sorunlar yaşar mıyım?
Bunu yapıyorum çünkü lisansımı çıkartıp müsabakalara katıldıktan sonra 3 ay bile ayıracak vaktim, zamanım olmayacak. Birinden birini seçemem ikisinide yaptırmam gerek. Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
Bunu yapıyorum çünkü lisansımı çıkartıp müsabakalara katıldıktan sonra 3 ay bile ayıracak vaktim, zamanım olmayacak. Birinden birini seçemem ikisinide yaptırmam gerek. Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum...