Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba herkese oncelıkle birsey soracagım bende sadece boks torbası var bos alana astım eldıven hersey var ama benı egıtecek bır hoca yok kendımı boks torbasında tek basıma egitebilirmiyim yumruklarımı daha saglam yapabılırmıyım dıye sormak ıstedım herkes farklı sey soyluyor yardım edersenız sevinirim..[/I]
Kendini eğitebilir misin? İmkansız gibi görünür bu çünkü doğru tekniği nasıl öğreniceksin?Kickboks - Boks salonlarında yumruk , tekme , diz , dirsek vesaire tekniklerini antrenör yanına gelip göstererek anlatarak kavratıyor sen nasıl kavrıyabilirsin?En fazla internetten videolarını bulursun türkçe anlatım bulmak zor oda zararlı olur eğer yanlış teknik yumruk atarsan diyelim Düz vuruş yapıcan doğru vurmazsan bilek zedelenmesi vesaire bilekte hasar oluşabilir.Vuruş tekniklerini elbet biryerden öğrenmen gerekicek!
Sana söyle söyleyeyım bı boksor bıle uzun sure bı sekılde boks yapamadımı tekrar basladıgında teknıklerde eksıklık olabılıyor . Hatta kendı kendıne bıle takıntı yapıp sol dırekten baslayabılıyor.Gorundugu gıbı basıt degıl aslında devamlılık ısteyen bı spor ve bu gıbı nedenlerle nerdeyse ımkansız gıbı gorunuyor .Salona yazıl ve mumkunse cok ogrencı olmayan bır yer bul .