neverbackdown.
Üye
Merhaba öncelikle herkese, Boksa uygun bir vücudum olduğunu düşünüyorum , çevremdekilerde söylüyor. Fitness la ilgileniyorum şu anda birkaç sorum var yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Yaşım 16 , boyum 180-181 ( hiç kasmadan , ayakkabısız ) , Kilom 86 ( ama fazla yağ oranım yok öyle ) , Reach uzunluğumda yaklaşık 1.90
1) Boks ve fitness aynı aynda yapabilirmiyim? Fitness ın faydası olur mu?
2) Öncelikli amacım teknik kazanmak ama malum amatör boks yapıcam , yaşıtlarımın birkaç maçını izledim aynı sokak kavgası gibi yani hiçbir teknik vuruş göremedim. Güçlü olan güçsüzün üstüne gidip maç kazanıyor resmen
3) İdmanlardan ayrıca teknik geliştirmek için ne gibi çalışmalar yapabilirim?
Gücümün ve fiziğimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Teknikte öğrenilirmi yani belki o izlediğim maçtaki kişininmi tekniği eksikti.
Şimdiden teşekkür ederim.
Yaşım 16 , boyum 180-181 ( hiç kasmadan , ayakkabısız ) , Kilom 86 ( ama fazla yağ oranım yok öyle ) , Reach uzunluğumda yaklaşık 1.90
1) Boks ve fitness aynı aynda yapabilirmiyim? Fitness ın faydası olur mu?
2) Öncelikli amacım teknik kazanmak ama malum amatör boks yapıcam , yaşıtlarımın birkaç maçını izledim aynı sokak kavgası gibi yani hiçbir teknik vuruş göremedim. Güçlü olan güçsüzün üstüne gidip maç kazanıyor resmen
3) İdmanlardan ayrıca teknik geliştirmek için ne gibi çalışmalar yapabilirim?
Gücümün ve fiziğimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Teknikte öğrenilirmi yani belki o izlediğim maçtaki kişininmi tekniği eksikti.
Şimdiden teşekkür ederim.