Boksda ring korkusu

Uzun bir süredir boksa yapıyorum gölge antremanları ve torba ve lapada iyiyim fakat ringe çıktığımda hiçbirşey yapamıyorum atak az yapabiliyorum ve bana karşı atak veya yumruk atıklıdığında hemen gardım düşüyor ve maçı bırakıyorum pes ediyorum haftaya ilk defa gerçek maça çıkacam ama hala hazırlıksızım sorunu nadıl atlatabilirim sert yumruk yediğimde nadılnmaça devamedebilirim

gerçek güç sonradan kazanılmaz doğuştan verilir içinde yoksa dövüşme cesareti yapamazsın korkarsın her yumruk yediğinde sana tavsiyem normal antremanlarına devam et 1 hafta çok kısa bir süre maçtan sonra gelip siteye yaz sonucu eksikliklerini iyi yönlerini ona göre sana tavsiyelerde bulunurum

gerçek güç sonradan kazanılmaz doğuştan verilir içinde yoksa dövüşme cesareti yapamazsın korkarsın her yumruk yediğinde sana tavsiyem normal antremanlarına devam et 1 hafta çok kısa bir süre maçtan sonra gelip siteye yaz sonucu eksikliklerini iyi yönlerini ona göre sana tavsiyelerde bulunurum
ap açık belli herşey rakibe saldırıyorum ama o bana yumruk atınca hep hafifse sıyrılabiliyorum sert ise ve hızlıysa maçı bırakıyorum

???

ben ya o ringde ölürüm ya da sonuna kadar savaşırım benim mantelitem budur rakip beni bayıtlmadıkça öldürmedikçe asla bırakmam sana tavsiyem kardeşim youtube'a mike tyson highlight yaz bide avni yıldırım highlights yaz bu iki kişinin maçlarını izle çok gelişirsin yumruktanda korkma nefes alıp verdikçe savaşmaya devam et

Back
Yukarı