Boks'un Üstüne Ne Katabilirim ?

Evet arkadaşlar orta halli bir zamandır (7Ay) amatör olarak boksla uğraşıyorum ve boksun üstüne ne katabilirim diye düşünüyorum.. Jiu Jitsu,Tekvando,Kung-Fu gibi diğer dövüş sanatlarını düşünüyorum açıkcası ama karara ulaşmış değilim.. Sizin görüşleriniz nelerdir? Bana yardımcı olabilecek ustalarımız var mı ?

Boks için crossfit ekleyebilirsin.
Boks üzerinden ekmek yemek, meslek yapmak istiyorsan tamamen ona yoğunlaşan.

Kendi fikrimi söyleyim boksun yanına güreş yakışır.
Boks ile beraber tekvando ekleme kickboks var.

Kavgada Güreşçi adamin menziline gir Ersen affetmez.

Ufc da hem yumruk hem güreş var oda güzel
Kungfu jiutsi için bir şey diyemem. Fazla bilgim yok

Boks için crossfit ekleyebilirsin.
Boks üzerinden ekmek yemek, meslek yapmak istiyorsan tamamen ona yoğunlaşan.

Kendi fikrimi söyleyim boksun yanına güreş yakışır.
Boks ile beraber tekvando ekleme kickboks var.

Kavgada Güreşçi adamin menziline gir Ersen affetmez.

Ufc da hem yumruk hem güreş var oda güzel
Kungfu jiutsi için bir şey diyemem. Fazla bilgim yok

Güzel cevabın için teşekkür ederim. Güreşi hiç düşünmemiştim aslında ama mantıklı geliyor kulağa .

Direk mma sporuna yonel boksu birakip hem boks hem muaythai hem gures hem.jiu jitsu butun branslarin karisimi muazzam bi okadarda zor ve sert bi spor

Direk mma sporuna yonel boksu birakip hem boks hem muaythai hem gures hem.jiu jitsu butun branslarin karisimi muazzam bi okadarda zor ve sert bi spor

MMA zor ve aşırı disiplinli bi branş ben öğrenciyim anca yarım yamalak yakalarım. Benim düşüncem zaten boksu söktüm üstüne 1 tane de farklı şeyleri hedefleyen bi sanat koymak ama MMA dediğiniz gibi güzel bi tercih.

Tekme atmak biraz zor olduğu için jiu jitsu iyi olabilir yada güreş.Yumrukarinla karsindaki adami kol mesafesinde yorarsin eger yaklasirsada kaldiri vurursun yada bi iki numara yapar yere yıkarsin

Güreş çok yorucudur. Hakkını vererek antreman yapman çok zor.
Hem öğrencilik, hem boks, yanına da güreş, çok zorlar seni.
İdealist değilsen çok zorlanırsın. Sonra tamamen sporları bırakırsın. Kaş yaparken göz çıkarırsın.
Ama illa yapmak isterim diyorsan güreş, judo ve karate kyokushin üçlüsünden birisini seçebilirsiniz.
Ben kick boks un yanına judo ve karate yi eklemiştim yıllar içinde.Ama çelik gibi bir iradeye ve inanılmaz bir disipline ihtiyacın var.Hakkını vermek istiyorsan tabi.

Güreş çok yorucudur. Hakkını vererek antreman yapman çok zor.
Hem öğrencilik, hem boks, yanına da güreş, çok zorlar seni.
İdealist değilsen çok zorlanırsın. Sonra tamamen sporları bırakırsın. Kaş yaparken göz çıkarırsın.
Ama illa yapmak isterim diyorsan güreş, judo ve karate kyokushin üçlüsünden birisini seçebilirsiniz.
Ben kick boks un yanına judo ve karate yi eklemiştim yıllar içinde.Ama çelik gibi bir iradeye ve inanılmaz bir disipline ihtiyacın var.Hakkını vermek istiyorsan tabi.

Bu güzel yorumun için teşekkür ediyorum. Bende jijutsu düşünüyordum sonradan güreşe merak sardım ona başlayım temizden dedim 2 gün önce antremana gittim patates etti hoca soğudum açıkcası adam güreş değil kravmaga uyguladı kolum hâla ağrıyor velhasıl sanırım bu boksta prof alana kadar uğraşıcam kendimi o raddeye kadar geliştiricem.

Back
Yukarı