Bol uyku

ARKADAŞLAR BOL UYUMAK BOY UZATIR DİYE DUYDUM.BÜYÜME HORMONU SADECE UYURKEN SALGILANIYORMUŞ.HERGÜN ÖĞLENLERİ 3-4 SAAT UYUYORUM.DOĞRU MUDUR? BİLGİNİZ VARSA AYDINLATIN BENİthums:

doğrudur kardes benim bi arkadasım vardı 17 yasında byu 1.68 flndı yazınh full uyudu cocuk sonra 1.84 fln oldu asırı uzamaktan sırtında lekeler olustu cocun :D

uyuduğun odanın hiç ışık almaması odadan ziyade göz kapaklarına kuvetli ışık gelmemesi uyurken growth salınımı için gercekten cok önemli bi faktör

uyuduğun odanın perdeleri çekili olsun mümkünse gözlerinede uyku gözlüklerinden tak ve öyle uyu

salınım katlanacaktır.

benim bildiğim büyüme hormonu sadece gece uykusunda çalışıyor vücudun biyolojik saatine göre salınıyormus çünkü..

Çok uyumak değil :) uyku duzenidir o, doktorlar gece uykusun 6-8 arası olmasnı ve öğlenleride 1-2 saat uyunmasını söylüyor :)

BİR arginine ornithine lysine almış basını gidiyor yaw.Vücut zaten gerekitği kadar salgılar bu haplar falan anabolik etkili haplar oldukça zararlı boylada alakası yok vücutcuların çoğu 1.60-1.75 arası öyle olsaydı eğer hepsi 2m olurdu.

Hiç bir zaman anabolik etkili hap önermem.

Coleman 179 diyenler cıkıcaktır eminim :D Lee priestte 162 yani bu sadece genetik :)

Son düzenleme:
Türkçe konuşur musunuz lütfen :D
abi bana boy uzatmam için önerebileceğiniz bi şeyler yazın lütfen 1,75 boydayım 17 yaş uzamıyoo daha :mad:

Türkçe konuşur musunuz lütfen :D
abi bana boy uzatmam için önerebileceğiniz bi şeyler yazın lütfen 1,75 boydayım 17 yaş uzamıyoo daha :mad:

Fosfor ve kalsiyum alımına çok dikkat etmelisin.

Zıplamak,barfix ve ayak bileklerine 1-2kg ağırlıklar bağlayarak koşmak boy uzaması için yardımcı olucaktır.

Back
Yukarı