boraguner1984 video

Ben omuzlarını da beğendim; Bence omuz vaşları Tricepsleri kadar güzel. Tebrik ediyorum; sizin gibileri gördükçe ilham alıyorum gerçekten.

tesekkurler arkadaslar suan askerden gelenı 6 ay oldu sımdıkı kg 129 askerden oncekı kg 145 kg kendımı toparlayınca daha ıı vıdeoları sıteye koyarım
no paın no gaın :))

usta vidyolarına baktım , kol 53 tü , askerden önce , şimdi 50 falandır demişsin , ama bu vidyodaki kol , taş çatlasın 45 i geçemez , bir dipnot veriyim serdar aktolga ( dünya şampiyonu ) yarışma zamanı 49 , bulk dönem 53 cm kol ölçüm demişti , başkada birşey sölemiyorum :)

onunki bir kol takintisidir gidiyor : )

askerden geleli 6 ay oldu demissin..yaza kadar disiplinli beslenme ve calisma ile o kütlenin altindan cok estetik bir vücudun cikacagina inaniyorum..basarilar..

güzel video olmuş.. idman yapasım geldi :D aralarda giren ikinci fotoda göğüsler biraz sorunlu çıkmış anlayamadım ama jinekomasti sorunu var gibi çıkmış,,göğüs yapısındanmı kaynaklı yoksa yağlı diyemi,yoksa öle bir sorun olduğu bir dönemmi? ama uclarda bi değişiklik var... bunun dışında oldukça iyi özellklede 129 kg için.. boy uzun olmalı.. başarılar...

onunki bir kol takintisidir gidiyor : )

boyda uzun ama,,55 falan durması gerekmezmiydi :badgrin: malum daha güzel olması için ölçüsünüde gstermesi gerek.. atıfı pek sevmiyorum polemik yaratıyr die ama muscledude'nin sayfasında benden önce davranmıssın ve gayet iyi yamışsın die ben yazmamıştım ayaz saolasınthums:.. oraya yazmam gerkrdi ama buraya denk geldi seni tamamen destekliyorum bu spor bir kol ölcüsünden ibaret değildr derken... bide foto yada videolarda aynı ölçüdeki kollar yapısına, defineliğine, boya ,bileğe.. göre çok farklı çıkabiliyrlar arkadaşın kolu 45 olduğu halde 50 deme ihtiyacı duyacağını hiç sanmıyorum.. -ki öle bir gözlemdede bulunamadım.. herkese başarılar...

ben polemik peşinde değilim , sadece gördüğümü söylüyorum , tr nin en büyük bodycisi , 53 cm diyorken
arkadaş da aynı diyor , bence imkansız , şahsi düşüncem

serdar11lq9.jpg

ben sana yalancısın demiyorum ama ölçüde bişeyde hata var

senin verdiğin ölçüye göre bu adamdan büyük kolun var

ya gercekten tutamiyorum artik.
bundan sonra bütün basarilari senin dedigin adamin kol ölcüsüne göre mi tespit edelim ?? Genetik yapi bu, 40 olur, 50 de olur, 60 da olur.. kol ölcüsüne göre mi Mr. Olympia seciliyor saniyorsun ?? gayet de dedigi ölcüde duruyor kolu.. mesele onu görebilmekte, istedigini veya sana ters düseni görmekte degil..
Türkiyenin en büyük bodycisinin kolu 53 cm ise, yarin kolu 54 olan biri gelince bu sefer o mu türkiye'nin en büyük bodycisi olacak? Tabi milletin koluna bacagina laf söylemek acip biraz genetik yapi, anatomi, bulk-define iliskileri ögrenmekten daha kolay...

sayfandaki resimlerin bi cogunda bariz bi sekilde kollarinda photoshopla oynama var..o tür seylere deyinmekten bile kaciniyorum aslinda.
ancak her firsatta 1 cm 2cm polemigi yaratiyorsun..

"bakin bakim kollarim kac cm" degil konunun adi..

ayrica koydugun resim de bu alakasiz ve abest-i istigal..adam catir cutur kupkuru vücutla poz vermis..kim bilir kolu bulk zamanda 58-59 geliyodur..kalkmis bu adamin ki kadar kolun var öyleyse diyorsun, ki arkadasimiz bulk..

sana laf atmak icin demiyorum bunlari.. dediklerinin yansimasini biraz göresin diye..

saygilar

129 kg için boyun da uzun olmalı 190 dır diye tahmin ediyorum
Jinekomasti var gibi göğüslerinde kürlerin yan etkisi işte.

6 ayda 16 kg vermişsin 6 ay da baya vermişssin yani.
16 kg büyük kayıp gerçekten.
toparlarsın muhtemelen ama askerde nasıl 16 kg verdin ,onu anlamadım ,
Askerde o kadar kilo veriliyo mu,Her sabah koşu filan olayı varsa verilir gerçi 16 kg ama kısa dönem yapmışsın galiba 6 ay olduguna göre kısa dönemlere de pek dokunmazlar gerçi askerde

usta vidyolarına baktım , kol 53 tü , askerden önce , şimdi 50 falandır demişsin , ama bu vidyodaki kol , taş çatlasın 45 i geçemez , bir dipnot veriyim serdar aktolga ( dünya şampiyonu ) yarışma zamanı 49 , bulk dönem 53 cm kol ölçüm demişti , başkada birşey sölemiyorum :)

bende şu kadar söyleyeyim boranın sölediği ölçü doğru.Çünkü 2 ay kadar önce birlikte ölçtük ikimizinde 50 gelmişti ordan hatırlıyorum.Bora 53 leri çok rahat gördü zamanında..bu adam efsane :)

ben sana yalancısın demiyorum ama ölçüde bişeyde hata var

senin verdiğin ölçüye göre bu adamdan büyük kolun var
boraguner1984 'ün
49 -50 cm vardır rahat rahat kolları
Düz bar la Barbell curl de 50 kg basıyor video da
barbell curl de sanırım 20 kg bir de 5 kg lik var sağ tarafta o şekilde gördüm düz bar da curl 50 kg yapan birisinin kolları rahat rahat vardır 50 cm ,bench te de bir 140 kg var sanırım belki biraz daha fazladır bu agırlıklar için ölçüleri dogru ,stiif legged dead lifte nerden baksan 70-80 kg arası diye tahmin ediyorum .
Bu egzersizlere ve kaldırılan agırlıklara bakınca kol ölçüsü 50 cm rahat rahat vardır .Dikkatli izlememişsin videoyu Crespo

Back
Yukarı