Bornovada salon önerinisi istiyorum :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xjnxce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bornova Merkez'den anacadde üzerinden Migros'a inerken sağdaki Site'nin orda Atletik GYM var, uygun fiyatlı, temiz bir yer bir ara bakabilirsiniz. Çalışanlar da arkadaşlarım, bilgili, ilgilenen ve iyi insanlar :). Tabsiye ederim, hala İzmir'e gelip gittikçe arada orda antreman yapıyorum.

Atletik GYM - Izmir, Turkey - Spor Merkezi, Spor Salonu | Facebook

Şöyle bir göz atabilirsiniz.

Baktım oraya ama aletleri biraz eski sanırım yinede d konuşmaya gideceğim[DOUBLEPOST=1397778007][/DOUBLEPOST]yine özkanlarda Gürmarın arkasında shine wellness city , bornovada gym sporium, bölge metroda sport life varmış bunların hakkında bilgisi olan var mı[DOUBLEPOST=1397778062][/DOUBLEPOST]yine özkanlarda Gürmarın arkasında shine wellness city , bornovada gym sporium, bölge metroda sport life varmış bunların hakkında bilgisi olan var mı
Baktım oraya ama aletleri biraz eski sanırım yinede d konuşmaya gideceğim[DOUBLEPOST=1397778007]
[DOUBLEPOST=1397778141][/DOUBLEPOST]Baktım oraya ama aletleri biraz eski sanırım yinede d konuşmaya gideceğim[DOUBLEPOST=1397778197][/DOUBLEPOST]yine özkanlarda Gürmarın arkasında shine wellness city , bornovada gym sporium, bölge metroda sport life varmış bunların hakkında bilgisi olan var mı[DOUBLEPOST=1397778229][/DOUBLEPOST]yine özkanlarda Gürmarın arkasında shine wellness city , bornovada gym sporium, bölge metroda sport life varmış bunların hakkında bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
Back
Yukarı