BOSNAK
Üye
Kolay Boşnak Mantısı
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]....Kilo almak isteyenler için mükemmel ayda 5kilo garanti
yüksek karbonhidrat protein ve yağ ihtiva eder [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Boşnak mantısı aslında hamur yoğurarak ve açarak oluyor ama bu tarifte kolay versiyonu yani ben açamam derseniz,bu tarifi denemenizi tavsiye ederim... kıymalı,patatesli,ıspanaklı hatta patlıcanlısı bile var..ama en lezzetlisi ıspanaklı ve kıymalı [/FONT]
MALZEMELER:
1 paket milföy hamuru
250 g kıyma
1 soğan
birkaç dal maydanoz
tuz,karabiber
sarımsaklı sos
biberli,yağlı sos
YAPILIŞI:
Kıymaya,rendelenmiş soğanı,maydanozu,tuz ve karabiberi ekleyip yoğuralım.Milföyleri 4'e bölelim,dörde böldüğümüz minik parçanın içine kıyma harcından koyalım ve bohça gibi kapatıp,ters çevirip,yağlanmış tepsimize yanyana dizelim ve fırına verelim(200derece).Piştikten sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve biberli,yağlı sos döküp servis edelim.
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]....Kilo almak isteyenler için mükemmel ayda 5kilo garanti

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Boşnak mantısı aslında hamur yoğurarak ve açarak oluyor ama bu tarifte kolay versiyonu yani ben açamam derseniz,bu tarifi denemenizi tavsiye ederim... kıymalı,patatesli,ıspanaklı hatta patlıcanlısı bile var..ama en lezzetlisi ıspanaklı ve kıymalı [/FONT]
MALZEMELER:
1 paket milföy hamuru
250 g kıyma
1 soğan
birkaç dal maydanoz
tuz,karabiber
sarımsaklı sos
biberli,yağlı sos
YAPILIŞI:
Kıymaya,rendelenmiş soğanı,maydanozu,tuz ve karabiberi ekleyip yoğuralım.Milföyleri 4'e bölelim,dörde böldüğümüz minik parçanın içine kıyma harcından koyalım ve bohça gibi kapatıp,ters çevirip,yağlanmış tepsimize yanyana dizelim ve fırına verelim(200derece).Piştikten sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve biberli,yağlı sos döküp servis edelim.