Box Makinesi :) Rekorum :)

aslında ben de bi kere yapayım her ay düzenli olarak denemek lazım.ne kadar büyüdüğümüzü anlarız biraz olsun

Kroşe atmıyorsunuz diy mi? Punch vuruş vuruyorsunuz?

boşa paranızı harcamayın bence ayarlı onlar ben vurdum 701 çıktı makine yeni geldiğinde ertesi akşam gezerken çocuğun biri vurdu 968 o hızla o kadar skor yapıyosa dedim sıra bitmesini bekledim ben vurdum 983 ama ayarlı onlar ayarınla oynuyor ordaki skoru geçme ihtimali çok düşük kazanırsan 1 paket marlbora alıyosun.

ilk vuruşunuzu kötü yapın görün ondan sonrakiler nası düşük gelicek yani bi numara yok zaten koşmussun sadece makinenin üstüne vg bunun neresinde ?

bizim burdada var 1000 puanda box eldiveni hediye veriliyo rekorda 996 yazıyor ama 1000 yapan yok ayarlarıyla oynanmış

benim bildiğim değişik zorluk dereceleri var bu makinelerin
düşük ayarda kolayca 1000 yapılan bir makinede en sertte 500-600 civarında gezdiği oluyormuş

bir de gözümün önünde bizim 800 civarı vurduğumuz makinede biri iki eliyle dengeli şekilde tutarak itti, 900 küsür oldu hafif itişle. yani vuruş formu çok önemli, istersen 1500 yapacak güçte vur, biraz yana doğru olursa alet yukarı çıkana kadar vuruşunuzun yarısı emiliyor

bu tip bir video izlemiştim, en iyi vuruş için adamlar vurulacak yerin tam yanına geçip yandan vuruyorlardı, tam uygun formda oluormus

arkadaşlar bizim burdaki makinaların belkı sızın ordada öyledir onun tam ortasına vurucaksınız vurursanız daha yuksek sayı veriyor ama dibinden yavaş şekilde vurursanız tam ortasına 999 gösteriyor bızım burdakılerın hepsi oyle en azından denemezı tavsiye ederim

ben geçen sene ( vg ye baslamadan önce ) 950 vurmuştum o zaman rekor 960 lardaydı , spordan sonra hiç vurmadm , şuan rekor 999

Back
Yukarı