• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Boy 1.70 Kilo 70 Kollarım Orantılımı Sizce?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinan07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım sol omzumdan kaynaklanyor ve sol bileğimde kırılmıştı küçükten tutuşlardan fark hissediyorum onun için sol daha büyük :lol:

ii madem sen sağ kolunu da kır baksana daha ii gelişiyormuş..Şaka bir yana kırıkolan kolunda yanlış kaynama falan mı var??kontrol ettirmedin mi ??

adrenalinshot dedi:
ii madem sen sağ kolunu da kır baksana daha ii gelişiyormuş..Şaka bir yana kırıkolan kolunda yanlış kaynama falan mı var??kontrol ettirmedin mi ??
güzel cvp dostum :D :D :D

hell boy karşınızda... senin 65 kg sade kemikler geliodur :D .. şaka biyana kemikler baya iri... elin kadar bileğin var yav :D... bu arada memleket mexica galiba :) ..

evet
çok ağır giriyorum yağlansın daha yarışmaya çok var demi :)

adrenalinshot dedi:
sol kol biceps biraz daha yüksek...

valla arkadaslar sizi tebrik etmek lazım neden dersenız böyle hatalı bir pozda arkadas orantısını sormus diğer bir arkadasta yorumlamış anlamadıgım sol kol derken hangi cepheden sol bir kere burada iki arkadasında pozlarında hata var resimler hiç bir zaman gerçeği yansıtmaz bu resimdede belliki pozu verende resmi çekende amatör buna bağlı olarak yorum yapmakta hatalı
yorum bekleyen arkadas; sende bu hatalar içerisinde gelecek yorumlarla hareket etme bana kalırsa yolla değişik bir kaç profil resmini insanlar ölçüp biçsin bir yorum yapsın dikkat edersen yapılan yorumlarda sorunla alakasız

neden sadece kollarının vücutla orantısını sordun sence tek eksiğin bumu :?: varmı başka resimler iyi çalışmalar

Back
Yukarı