• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

boy 1,75 kilo 53 .. evde çalışma..

cudjex

Üye
kol : 28 cm
ön kol : 26 cm

1 yıl önce 2 aylığına spor salonuna gitmiştim..fakat beslenmeme dikkat etmedim hep aksattım sporu bir nevi boşa gittim..

2 aydır evde çalışıyorum..dumbellllskendime arka kol programı yaptım..bayağı faydasını gördüm..ama biliyorum göğüslerde eksiklik var. duh

amacım plaj vucudu diyebilirim..önerilerinizi bekliyorum..:confused:özellikle göğüs konusunda.

Eklentiler

• 30052010239.jpg
    30052010239.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 572
  • 30052010242.jpg
    30052010242.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 608
  • 30052010243.jpg
    30052010243.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 759
  • 30052010244.jpg
    30052010244.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 636
  • 30052010245.jpg
    30052010245.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 562
Merhabalar,
öncelikle çok zayıf olduğunuz için kaslar belirgin gözüküyor ama hoş durması için kilo almanız gerek. yani özellikle şuran eksik demek yerine, genel olarak çalışmanız gerekiyor her bölgeyi. evde yapmak yerine spor salonunda yapmanız daha iyi olacaktır.
Ama sizin en çok ihtiyacınız olan şey, antermandan önce güzel bir beslenme programı gibi geldi bana.

evet beslenmeme dikkat etmek isterim ama iştahım yok..3 kiloyu zorla aldım..yaza spor salonunda olma ihtimalim yok..yazlıkta olacağım..önerin ve yorumun için teşşekkürler..

iştahının olmadığı vücudundan belli ama eğer beslenemezsen boşuna kendini yorma derim(tabi amaç vücuda kas kütlesi katmaksa)

arkadaşlar çok doğru söylemişler.. biraz kg alman ve ona göre vücudunu şekillendirmen lazım.. Amacın Plaj vücudu olsada, normal bir V.G ci gibi başlamadan o vücuda ulaşamazsın..

aslında beslenmeme dikkat etmeye çalşıyorum işte iştah birşey dinlemiyor.bir de piyasadaki yumurtalar..neyse aslında bunlar bahane olmamalı..bundan sonra beslenmeme dikkat edicem ve eve bir bar alıcam :))

aslında beslenmeme dikkat etmeye çalşıyorum işte iştah birşey dinlemiyor.bir de piyasadaki yumurtalar..neyse aslında bunlar bahane olmamalı..bundan sonra beslenmeme dikkat edicem ve eve bir bar alıcam :))

bu azimle bu sorunuda hallediceğine eminim yavaş yavaş yemeye başla eminim sonunda iştah sorununu halledeceksin...

şunu belirtmek isterim ki iştah problemim var demişsiniz ve kendinize bunu bir mazeret olarak sunuyorsunuz, fakat şu var ki bu dereve bir zayıflık sağlıksız bir zayıflık, öncvelikle kendinize disiplinli bir şekilde beslenme programı hazırlıyıp zoraki de olsa yemek durumundasınız aksi taktirde hayalinizdeki plaj vucudu sadece hayal olur, hedeflerimize ulaşmak için mutlak surette limitlerimizi aşmak durumundayız kendimizi zorlamalıyız bazen eziyet etmeliyiz, sağlıklı bir şekilde kilo almanızı mutlak surette tavsiye ediyorum sıkıntılı bir zayıflık gözlemledim fotolarda.

saygılarımla

aşırı zayıfsın spor salonuna gitmeden ve yemek yemeden hiçbirşey yapamazsın ne kadar yemek yersen ye spor salonuna gıtmeden olacak iş değil plaj vucudu dedğin kolay birşey değil zaten 7 8 ayda anca otururu oda duzenli beslenir isen...

Back
Yukarı