• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Boy 1.78 Kilo 98 Yaş 21 ve 9 aydır bb yapıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dlkrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dlkrt

Üye
Sınavlardan dolayı düzenli devam edemiyorum arada bir iki ay bıraktığım oluyor ister istemez toplam da devam ettiğim 9 ay olmuştur ama en az 4 ayda ara varmişimdir. KPSS dolayısıyla gene bırakmam gerekebilir bu ara vermeler çok etkiler mi? Ya da etkilemiş mi?

Eklentiler

• 12032009006.jpg
    12032009006.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 1.162
  • 12032009008.jpg
    12032009008.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 963
  • 12032009009.jpg
    12032009009.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 832
  • 12032009015.jpg
    12032009015.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 1.027
alt yapın fena değil.biraz kilo problemin var ama çok fazla değil.iyi bir diyetle ve düzenli çalışmayla 6-7 ayda baya bi yol katedebilirsin.bu sporda devamlılık çok önemli ara vermemeye çalış.

İlk bakışta 12-13 kilo fazlalığın var gibi. Bu sebeble özellikle karın bölgen zayıf duruyor. Ara vermeden düzenli olarak çalışırsan bu sorunu kolayca aşarsın.

yağ oranın yüzde 12-13 den fazla bence..kardioya biraz ağırlık verebilirsen daha iyi olur diye düşünüyorum..kpss bu sporu bırakmana engel değil haftada 3 günden 1'er saat ayırsan bile faydasını görürsün..

Salondaki koşu bandında ölçmüştüm yağ oranını galiba pek güvenilir bi alet değil. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Bu yağ oranı %12'den kesinlikle yüksek duruyor.

Koşu bandına pek güvenme.

Basit olarak internette bel çevresi-boy-kilo bilgilerini girerek gerçeğe yakın bir yağ oranı testi yapabilirsin; ama onlar da çok güvenilir değil.

Orta halli ve iyi salonlarda bu iş için özel makinalar var.

Hissedemeyeceğin bir elektrik akımı veriyolar vücuda. Makina bu şekilde ölçümü yapıyor.

Ben hep böyle ölçtürdüm, sana da tavsiye ederim.

İyi sporlar.

cok velespite binmelisin coook yola devamm :D 9 aydr bb yapıyorsun hala 98 kilogramsn ve yağ olarak bence iyi değil...
arkadaşın da dediği gibi bence acilen diyet yapıp bir 10 kilo vermelisin. herkesin zevki farklı ama bence cok yağlı olup da iri olmakdansa yağsız ve orta hacimli olmak daha iyidir.

Back
Yukarı