mesutfb2005
Üye
Merhabalar Subat ayi bitimi ile 2 aylik fitness sürecimide doldurmus oluyorum. 88-89 Civari bir kilodan su an icin 82 yaptim ve insallah yaz ayina kadar daha sekilli bir vucuda sahip olacagim. Dügünüm var 7. ayda o zaman kadar iyi bir sey yapabilirsem ne mutlu bana. iki aylik dönemde yememe su sekilde dikkat ettim. Abur cubur nerdeyse 0 a indi. Kola olarak sadece zero iciyorum ve iceceksemde günde sadece 1 kutu. Cikolatada sadece sporcular icin hazirlananlardan tas catlasa 2 adet. Aksam 7 den sonra atistirma yapmiyorum. Spor düzenim nerdeyse haftanin her günü ama kasmadan yapiyorum zevk alacak derecede. Is ciddiye binerse agir bir sekilde kendimide kasma olayine girebilirim. Antereman olarakda 10 dagisik kas bölgesini 15 kerelik 2 tekrarla calistiriyorum. Neyse resimlerde kendimi biraz SIKTim ve ayna + kamerada biraz estetik göstermis buna göre yorumlar yapin. Yaza kadar neleri degistireyim nelere devam edeyim?
PS: Yaza kadar dediysem öyle vucut yapayim yatayim diye dusunenlerden degilim ama dedigim gibi dugunum var o zamana kadar yapabildigimi yapayim.
PS2: Gece gece karisik yazdim biraz kusura bakmayin...
PS: Yaza kadar dediysem öyle vucut yapayim yatayim diye dusunenlerden degilim ama dedigim gibi dugunum var o zamana kadar yapabildigimi yapayim.
PS2: Gece gece karisik yazdim biraz kusura bakmayin...