• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

boy 1.87 kilo 89 hiç bir takviye ürün kullanmadım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hesabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hesabi

Üye
kol 39.5
omuz 127
göğüs 114
bel 90

5 aylık çalışma
dumbelllls
yorumlarınız için teşekkrler..

ayrıca fit bir vücuda ulaşmak istiyorm amacım şişmek vs değil

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 1.601
  • 2.jpg
    2.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 1.672
  • 3.jpg
    3.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 2.070
  • 4.jpg
    4.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 1.699
  • 5.jpg
    5.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 1.629
Son düzenleme:
sadece kol calısmıssın kadesim calısmalara dewam et omuz ve gögüsü yüksek kilolarla basmaya calıs. 5 ay icin az gelismisler

doğrdur iyi beslenmemiştim.. son bir aydır iyi beslenmeye çalışıorm.. karındaki yağları erittiğimde .. zaten onların erimesi en az 3 ay sürer.. bu esnada ağırlığa da devam etmiş olucam zaten.. iistediğime ulaşmış olrm umarım..
teşekkrler.

Kollar dehşet görünüyor tebrikler yalnız onun yanında omuzlarıda geliştirsen tam süper olacak :D 5 ay önceki ölçülerini yazarsan daha iyi yorumlar alabilirsin diye düşünüyorum.

Göğüs ve karını günde 5 saatte çalışsan verim alamazsın sebebi kıllar.Bunu ben değil en baba besyo hocaları söylüyor milli takım hocaları söylüyor göğüs-göbek kıllarını alacaksınız o bölgelerde gelişme istiyorsanız.Herkesin kişisel görüşü birşey diyemem ama işin kuralı bu gelişim için kılların gitmesi şart.

Pazulara gelince şişkinlik olduğu doğrudur ama hafif orantısızlık yok değil.Vucudun tum kısımlarını geliştirmeye yönelir ve dediğim kıl işini halledersen sadece 2 ay sonra %25'e varan fitlik görmüş olursun vücudunda

ben yok etmyrm ki gördğn gibi yerlerindeduryolar.. :D:D
ama yapıcağın şey traş makinasıyla 0 a vurmak yada lazaer epilasyon..

beli incelttiğin zaman vücut iyi oturur bide omuz kollara göre sürünüyo:)ama tabi bu omuzun kötü olduğundan değil kolların çok iri olduğundan biraz orantı bozulmuş ama en çok dikkati belin çekiyo.başarılar.

Göğüs ve karını günde 5 saatte çalışsan verim alamazsın sebebi kıllar.Bunu ben değil en baba besyo hocaları söylüyor milli takım hocaları söylüyor göğüs-göbek kıllarını alacaksınız o bölgelerde gelişme istiyorsanız.Herkesin kişisel görüşü birşey diyemem ama işin kuralı bu gelişim için kılların gitmesi şart.

Pazulara gelince şişkinlik olduğu doğrudur ama hafif orantısızlık yok değil.Vucudun tum kısımlarını geliştirmeye yönelir ve dediğim kıl işini halledersen sadece 2 ay sonra %25'e varan fitlik görmüş olursun vücudunda

Kılların gelişmeye nasıl bir etki ettiğine dair bir yazı makale var mı yoksa bu şehir efsanesi gibi birşey mi ?

ben size direk örnnek olarak söleyim elith monarch dedikten sonra kılları makinayla 0 a vurdum görüntü inanılmaz şekilde değişti.. gelişim için bişey diyemem ama görüntü gerçkten süper oldu.. kestikten sonraki fotoları koyacam en yakın zamanda..

bu da kılları kırptıktan sonrası:D

Eklentiler

• DSC07593.jpg
    DSC07593.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 718
  • DSC07586.jpg
    DSC07586.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 766
  • DSC07580.jpg
    DSC07580.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 770
  • DSC07578.jpg
    DSC07578.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 744
  • DSC07577.jpg
    DSC07577.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 731
  • DSC07576.jpg
    DSC07576.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 773
  • DSC07595.jpg
    DSC07595.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 669
hocam o belindeki simidide attıkmıydı tamamdır ondan sonra üstüne koyma evresi başlıyor six pack kendini gösteriyor ben burdaydım hep diyor adeta haydi kolay gele

Kılların Alınmasını Soran Arkadaşlar Olmuş Şöyle Yanıtlayayım ;

Derimizin Kendini havalandırma sistemi var.Ve biz vücut geliştirmeciler olarak bu havalandırmayı epeyce kullanıyoruz.Kılları bu havalandırmanın arasına sıkışmış nesneler olarak düşünün.Havalandırmadan verim alamazsınız.
Kısacası kılların fazla olduğu bölgeler havalanmaz zor terler.Ve yine kılların olduğu yerlerin hemen altında ince bir yağ tabakası oluşur.
Tüm bunları bir kenara bırakırsak göğüs ve göbek kıllarına sahipseniz kaslarınızın farkedilebilir olma oranı neredeyse 0.Sonuç kısmına gelicek olursak ben belirgin göğüs ve karın kası yapmak istiyorum diyen herkes o bölgedeki kılları almak zorundadır

Jason statham çekti sandım fotoğrafı :P saç olarak kafa yapısı olarak , vücut olarak çok benzettim

Back
Yukarı