Boy 1.90, Kilo 110

Merhaba. Kısa bir süre sonra vücut geliştirmeye başlayacağım. Sorduğum soru eminim herkesçe sorulmuştur ama kendi vücut ölçülerime göre yanıt arıyorum.

1.Boyum 1.90, kilom ise 110. Kilomun fazla olduğunu biliyorum ancak çevremdeki herkes hiç göstermediğimi söylüyor. Kilo vermeli miyim? Vermem gerekiyorsa ideali nedir?
2.Mezomorf tipi bir vücuda sahibim ve "genel olarak" vücudun gelişmeye başlaması ortalama ne kadar sürüyor?
3.İstediğim vücudu elde ettikten sonra da sürekli aynı tempoda mı çalışmalıyım?

Teşekkürler.

bende 1.90 110 kiloyum. 110 var 110 var. Sorulara cevap vermek için foto görmek gerek. Yağ oranını bilmek gerek. Hedefinizin ne olduğunu bilmek gerek vs..

Merhaba. Kısa bir süre sonra vücut geliştirmeye başlayacağım. Sorduğum soru eminim herkesçe sorulmuştur ama kendi vücut ölçülerime göre yanıt arıyorum.

1.Boyum 1.90, kilom ise 110. Kilomun fazla olduğunu biliyorum ancak çevremdeki herkes hiç göstermediğimi söylüyor. Kilo vermeli miyim? Vermem gerekiyorsa ideali nedir?
2.Mezomorf tipi bir vücuda sahibim ve "genel olarak" vücudun gelişmeye başlaması ortalama ne kadar sürüyor?
3.İstediğim vücudu elde ettikten sonra da sürekli aynı tempoda mı çalışmalıyım?

Teşekkürler.

Müneccin olmadığımıza göre gerekli ölçüler ve fotoğraflar olmadan kimse sana bir şey diyemez!!

Tekrardan merhaba. Gereken süreden daha geç bir zamanda yanıt verdiğim için üzgünüm. Vücudumu ölçmeyi bilmiyorum ve ölçü alabilmem için mezuram yok. Şu an vücudum bu şekilde. Hedefim şöyle bir vücuda erişmek: shorturl.at/nrwyH İlgilenecek olan kişilere şimdiden teşekkür ederim.

7daAfO.jpg

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba. Gereken süreden daha geç bir zamanda yanıt verdiğim için üzgünüm. Vücudumu ölçmeyi bilmiyorum ve ölçü alabilmem için mezuram yok. Şu an vücudum bu şekilde. Hedefim şöyle bir vücuda erişmek: shorturl.at/nrwyH İlgilenecek olan kişilere şimdiden teşekkür ederim.

7daAfO.jpg
Yağ oranınız fazla gözükmüyor. Açıkcası vücudunuz bu haliyle kas yapmaya daha müsait oluyor. Genelde boyu uzun arkadaşlar zayıfta olunca uzun süre sonuç alamıyor. Daha önce spor geçmişiniz yoksa vücut geliştirme anlamında ortalama 4-6 ayda kaslarınızın görüntüsü belirginleşmeye başlar. Eğer ki her şeye dikkat ederseniz.

Hocam bence yapınız kas kütlesi eklemeye çok müsait. 3-4 ay gibi sürede ciddi değişimler görebilirsiniz. Ayrıca hiç 110 kilo gibi göstermiyorsunuz. Kiloyu göstermeme olayı bende de var. Sanırsam bacak ve kalça kısmınız genetik olarak büyük ve kaslı yapıda ise kilo belli olmuyor. Aşağıdaki konuda değişimimi görebilirsiniz.
https://www.bodyforumtr.com/threads/4-aylık-değişimim-16-yaş-12-kg.147764/

Back
Yukarı