• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Boy 170, kilo 83,97den beri bb yapıyorum.evde suplementsiz olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

biyologcem

Yeni Üye
Boy 170, kilo 83,97den beri bb yapıyorum.evde suplementsiz olarak.suplement almadığım için kütle yapmak adına bayağı yiyorum sonuçta biraz kilo fazlam var ama halimden memnunum.yeterli olmasada birkaç foto koydum.ayrıntılı foto ve ölçüleri haziranda 15 te yapacağım antreman ve ölçümlerden sonra göndereceğim.yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• Görünt010.jpg
    Görünt010.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 704
  • Görünt021.jpg
    Görünt021.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 682
  • Görünt028.jpg
    Görünt028.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 704
  • Görünt030.jpg
    Görünt030.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 644
Son düzenleme:
Gayet iyi olmuş.Fotoğraflar biraz küçük .Daha büyük şekilde ekleyebilirseniz daha güzel olur.Çalışmalarınızın devamını bekliyorum.

daha acıklayıcı ve uzerınızde atlet olmadan fotoraflar koyarsanız daha ıyı yorum alırsınız bıde zorunlu pozları vermenız gerekır yoksa baslık kılıtlenır

kutle yapmak ıcın supplementler sarttır dıye bırsey soz konusu degıl cok yemekte gerekmez proteın agırlıklı ve yeterlı karbonhıdratlı beslenırsenız yagsız bır sekılde de buyuyebılırsınız bu konular hakkında bılgıler forumda mevcut lutfen arama yapınız

suplementsiz en büyük problem,suplementin etkisi kadar bir sonuç elde edebilmek için doğal besinlerden daha çok almak gerekliliği.sonuçta mide büyümesi tabi.günde 6-7 öğün yiyorum.ancak en basit örnekle :1 gr kreatini ancak yaklaşık 1 kg etten elde edebiliyorsun.eğer kullanıyorsan günde 5 gr creatin için 5 kg et yemek mümkün mü?zor.
kurallara uygun foto ve ölçülerimi yakında ekleyeceğim.yorumlarınız için teşekkürler.

suplementsiz en büyük problem,suplementin etkisi kadar bir sonuç elde edebilmek için doğal besinlerden daha çok almak gerekliliği.sonuçta mide büyümesi tabi.günde 6-7 öğün yiyorum.ancak en basit örnekle :1 gr kreatini ancak yaklaşık 1 kg etten elde edebiliyorsun.eğer kullanıyorsan günde 5 gr creatin için 5 kg et yemek mümkün mü?zor.
kurallara uygun foto ve ölçülerimi yakında ekleyeceğim.yorumlarınız için teşekkürler.
bu bahseddıgın sadece creatın gıbı aslında sart olmayan supplementlerde gecerlı ama bır sporcu ıcın en onemlı besın olan proteın ıcın boyle bır sey asla soz konusu degıldır mesela sen gunde 160gr proteın alcaksan bunu supplement olmadanda karsılayayıp cok ıyı kutle yapabılırsın

Başlık kilitlenmiştir.
Başlığınızı resim ekleme kuralları dahilinde güncelleyeceğiniz zaman yönetime bildirirseniz başlık kilidi kaldırılacaktır.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/announcement.php?f=20
3.GÖZE HİTAP ETMELİ
Ekleyeceğiniz resimler mayolu alt eşofman veya şort ile çekilmiş olanlar kabul edilecektir. Atletli ve gömlekli resim eklemek yasaktır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı