boy 186 kilo 78

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 22 yaşında tekstil mühendisliği okuyan bir öğrenciyim. Bu spor benim için 18 yaşımdan beri sevdiğim ama boy olayından dolayı başlamadığım bir spordu o zamanlar 3 ay kadar bir dumbbellerle calısmıslığım vardı.Bunlar benim 4 aylık resimlerim kilo verme süreci ve adaptasyonla geçti genelde
önden 4 ay (826 x 991).jpg önden 4aylk (731 x 657).jpg sırt 4 ay (832 x 806).jpg yandan 4ay (603 x 455).jpg
Bunlarda 6 aylık resimlerim burada ağırlıkları arttırdım bayağı bir efor sarfettim. Daha önceden yaklaşık 4 ay 1 hafta kadar bir geçmişim oldu.3 aylık bir ara verdim tekrar baştan başladım hamlık falan yine yaşadım. hacim olarak 0 dan başlamadım onuda belirteyim dedim, yanıltmış yanlış bilgi vermiş olmayayım. Ölçülerim 116 95 81 99 bacak kalınlığı 55 sol kol 35 sağ kol 34 kilo :78 yağ oranımı bilmiyorum ama epey yağlıydım ve yağlanmaya müsait bir vücut tipim var karbonhidratları düşük alıyorum.İyi forumlar herkese.
düz ön 6 (742 x 782).jpg karın 6 (806 x 604).jpg sırt 6 (806 x 956).jpg sırt 6ay (804 x 783).jpg

bu sporu yapmadan öncede böyleydi sırtımda oldum olası sivilce vardı şu aralar günde 8 yumurta yiyorum 2 sarısı, yumurtanın sarısı dokunuyor aslında (alerjim var sanırım) ama içerdiği omega 3 vs yararlı oldugundan bırakmıyorum sıkıntı olmadı şimdiye kadar yorumun için teşekkürler.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı