Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
cnrcnr dedi:sabah kalktıımda ölçtum bel 82 cıktı fotoda brs kasmıs olabilirm ama simdi yine olctum 86 cıktı ben onu fazla dert etmiorm ama belimin arka tarafındaki yag kutlesi bi turlu erimio
bu arada yag oranını nerde olcturebilirm? gunde 180 gr proteini nasıl alabilirm? hareketleri 1 gun gogus-biseps dier gun ise omuz-kanat-triseps olarak 2 ye ayırdm sence dorumu? ayrıca bacak da calısmalımıyım? ust bolgeye negatif etki yaparmı?
Hadi yaaa sen arnold u nerde gördün bakkaldamı? :lol:bdy dedi:şuan arnold tan daha iyisin.çok samimi söylüyorum.arnold geldi 60 yaşına.doğal olarak kaslarıda çökmüş.
Sol tarafın daha çok geliştiğini düşünüyorsan göğüs çalışmalarını bench'de Dumbell'larla çalışmanı tavsiyi ederim böylece her iki tarafa da aynı gerilimi uygularsın(Yalnız her iki kolundan aynı hareketle çalışması gerekir,açı,eğrilik vs aynı olmalı)cnrcnr dedi:bende sol goğus sag göğüsten daha hızlı gelişio bu normalmi?