Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arladaşlar ben 17 yaşında bir kızım. Boyum 1.61 barfiks demirine asılı kalmanın boy uzatmaya yararlı olacağını duydum. Ne kadar sıklıkta kaç saniye yapsam işime yarar? Beslenmeme de dikkat ediyorum tabi ki. Bunun gibi başka hangi yöntemler biliyordunuz? Şimdiden teşekkürler
Barfiks boy uzatmaz sadece esnersiniz o nedenle en fazla 1-2 cm farkeder. uzamak genetikdir sadece bu genetiğini beslenme ve spor gibi faaliyetlerle hızlandırıp max seviyeye getirebilirsin.
Barfiks boy uzatmaz sadece esnersiniz o nedenle en fazla 1-2 cm farkeder. uzamak genetikdir sadece bu genetiğini beslenme ve spor gibi faaliyetlerle hızlandırıp max seviyeye getirebilirsin.
şu an 22 yaşındayım yaklaşık 2 senedir aralıklı sürekli barfiks çekmişimdir bu arada boyum yaklaşık 3 cm uzadı ama bu sadece omurların açılması sayesinde de olmuş olabilir.