• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Boy takıntısı

SSVegeta

Üye
Merhaba bodyforum 17 yaşında 171 boyunda ve 67 kiloyum siyah kuşak taekwondocuyum ve boyum daha nekadar uzar diye merak ediyorum çünki kısayım :( , şuan lise 3teyim 4'e geçiyorum ve sakallarım geçen sene çıkmaya başladı ve şuan yeni yeni gürleşmeye başladı genede çok uzamıyor ergenliği bitirmedim yani henüz daha çok var

acaba boyum 175i görürmü? veya daha fazlasını önerilerinizi bekliyorum ^^ ve bildiğiniz bir yöntem varsa basketbol dışında

ben liseye başladığımda 1.74tüm 1.76 bitirdim eğer son 1 senede boyun 2-3cm den fazla uzamadıysa artık pek uzamaz diyebilirim birçok kişide böyle olur. 1.71 boyda kafaya takılacak bir boy değil zaten

Erken uzamaya başladıysa az uzar ama geç başladıysan atılmaya uzar daha benim tavsiyem ne kadar suda kalırsan o kadar uzarsın yüzme hem suda olduğu için hemde sürekli uzandığın için boyda çok etkili. Yüzücülere bak hem geniş omuzlu hemde uzun boylu olurlar. Bol bol yüz. Bide evde elinin yetişemediği bi yere ip as gelip geçerken dokunmaya çalış ama sınırı ayarla bi iyice uzandığında tam dokunabildiğin yüksekliği faydasını görürsün. Barfiks demirinde sallanabilirsin bayağı zevkli bence. Boş boş sallanmaktan sıkılırsan havlu atıp sallanabilirsin tutuşunu güçlendirmiş olur aynı zamanda. İyi günler[emoji57]

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı