Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 yaşındayım boyum 1.65 spora başlamak istiyorum fakat boyumun uzamamasından korkuyorum genetik falanda etkili bide ailedekiler kısa olunca kötü durur mu ne yapmalıyım aranızda boyu kısa olan var mı
Dostum bende 17 yaşındayım 1.66 boyum var 16 yaşında ilk başladığımdan bu yana bariz şekilde 2 3 cm uzadım.Yaklaşık 20 gün önce boy uzatma programlarına da kafamı taktım erkeklerin 21 e kadar yolu varmış boy uzatma hareketleriyle ve sağlıklı beslenme uyku ile 5 6 cm gibi uzama imkanımız var. Ben bir hoca değilim ama mantık olarak squat gibi hareketler baskı yapacağından kemiklerin erken sertleşmesini kapanmasını sağlayabilir.Ama aletli hareketler de ne olabilir ki, üstüne baskı yok bir şey yok, görüyorsun sporcuları 1.83 1.80 nasıl oluyorlar ki? Boy uzamasına bir etki olmuyor, yani bana olmadı sana tavsiyem boy uzatma hareketleride yap internette baya var bacak açma omurga açma falan yaşın tam dostum pişman olabilirsin sonra geç başladım diye iyi günler