Boy uzatici ve yag yakici program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Valisto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaslar yeni bir program gelistirdik hocayla hem boy uzatiyor hem yag yakiyor bayadir kullaniyorum bunu ve 1 ayda 5 kg verdim beslenme programinida altta verecem fittnes programinida
uploadfromtaptalk1460056342091.jpg

Beslenme programi yukaridaki

uploadfromtaptalk1460056583304.jpg

Spor programi yukaridaki

Yorumlarimizi bekliyorum
Begendiyseniz ne mutlu

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boy uzatıcı program diye bir şey yok malesef. yaşın geçtiyse hayal kırıklığına uğrama. onun dışında program büyük oranda yağ yakımı için yapılmış , uygun diyetle kilo verebilirsin ama aldığın protein miktarı az. ayrıca tavsiyem düzgün bir programla ( flexor'un yeni başlayan programı mesela ) çalışman.

boy uzatıcı program diye bir şey yok malesef. yaşın geçtiyse hayal kırıklığına uğrama. onun dışında program büyük oranda yağ yakımı için yapılmış , uygun diyetle kilo verebilirsin ama aldığın protein miktarı az. ayrıca tavsiyem düzgün bir programla ( flexor'un yeni başlayan programı mesela ) çalışman.
Flexorun diyetini nerede bulabilirim atabilirmisin

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boy uzamayı unut,genetiğine bağlı bişey,o diyet çok az geldi bana sabah kahvaltımı atıştırmamı belli değil,1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek???? ve yağ yakmak istiyorsan 3 öğün çok az,öğün aralarındaki süreyi uzatıp vücudun öğünden aldığın karbı ve yağı depolamasına neden oluyorsun,5 öğün ideal 8 de kalkıp 2 saatte bir ye kahvaltı ve ant öncesi öğün dışında karb alma,tüm öğünlerde 30 gr protein almaya özen göster.Eğer bu beslenme programını hoca yaptıysa onla konuşmayı kes bu forumdan okumaya devam et ne yapacağını.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- Forum Kurallarına Uymayan İçerik
Kural Maddesi : 14-Emin değilseniz İddia Etmeyin
VG egzersizleri, supplementler, beslenme, yağ yakımı gibi vg.nin temel konularında bilimsel kaynaklar sunmadan aksi iddialarda bulunmayınız.Aksi halge üyeleri yanlış yönlendirmiş sayılacaksınız ve mesajınız/konu başlığınız bilgi vermeksizin silinecektir.
Forumda ilk okuduğunu doğru kabul edebilecek, yaşça küçük üyeler ve henüz bilgilenmemiş yeni başlayan üyeler olduğunu unutmayınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı