cris7 dedi:arkadaşlar ben 16 yaşındayım boyum 1.70 ama 1.84 fln olmak istiyorum ..futbolcuyum.acaba iğne alsam-- (yan etkisi olurmuu ) işe yarar mıı
ya da body e gitsem vücudumda gerileme olurmuu.. cvp larınızı bekliyorum
şimdiden tşkkürler .....
Şekilsel kusurlar, kemik uçlarındaki kıkırdak doku kemikleştikten sonra gerçekleşebilir(akromegali). Sendeki sorun steroid kullanımının yan etkilerine benzeyecektir muhtemelen. Vücudun GH salgısı düşebilir belki ya da sana hangi hormonu taklid eden bir madde vereceklerse, o hormonun salgısı azalabilir.cris7 dedi:cvbın için çok tşkkür ederim
keyfi olarak bunu istemiyorum acayip gerkli bi şey 1-84 gibi bi boy futbolculukta gerçekten süppeer bi şiii .... yan etkiler i ne olur .doktora danıştım burnun parmakların .. vs uzamalar olabilr dedi .. yani böle bişey olursa tabi ki yapmam... her sabah ve akşam koşmaya gidiyorum.formumu koruyorum ve geliştiriyorum .. kas çalışıyorumm .. boyumun da haliyle uzamasını istiyorum en azın dan 7 -8 cm uzasa .... 16 yaşındayımm
uzar inşallh
tekrar tşşkürler
Sonuçta normalin üzerinde bir GH düzeyin olacak, bunun sonuçları ise mesela Hidayet'in burnunun eski halini hatırlarsın belki, yamuk bir şekilde büyümüştü bu tarz bir sıkıntı ellerinde,burnunda ve çenende vs. olabilir. Bunun dışında GH'ın artışı sonunda vücudunda birçok hücre hızlı büyüyecek ve bunların arasında hatalı hücrelerin büyümesi sonucu doğabilecek kanser ihtimali vs. de var. Bunlar büyük riskler ama bu riskleri yaşama ihtimalin düşük, en güzeli sağlam doktorlarla konuşman ve sen sanırım zaten danışmışsın doktora, bir de bu işin maliyetini unutma. Ciddi paralar harcaman gerekecek.cris7 dedi:cvbın için çok tşkkür ederim
keyfi olarak bunu istemiyorum acayip gerkli bi şey 1-84 gibi bi boy futbolculukta gerçekten süppeer bi şiii .... yan etkiler i ne olur .doktora danıştım burnun parmakların .. vs uzamalar olabilr dedi .. yani böle bişey olursa tabi ki yapmam... her sabah ve akşam koşmaya gidiyorum.formumu koruyorum ve geliştiriyorum .. kas çalışıyorumm .. boyumun da haliyle uzamasını istiyorum en azın dan 7 -8 cm uzasa .... 16 yaşındayımm
uzar inşallh
tekrar tşşkürler
jesss35 dedi:Ben 20 yaşındayım ve body'e başlamak istiyorum fakat boyum 1,72 ileride kaslı bir vücudun 1;72 gibi bir boyu güdük gösterebileceğini düşünüyorum acaba boyumuda en azından 5 cm falan uzatabileceğim bir beslenme şekli veya ilaç varmı tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler .
cris7 dedi:mrb arkadaşlar ...yine BEN ...1 haftadır body e gidiorum
futbolcuyum acaba omuzlarım faln gelişse kaslansam hızımı kaybedermiyim
yavaşlama olurmu .....hız çok önemli benim için
bir futbolcuyu engelleyen kas gruplarının başında kol ve kanat kasları gelır.sırt ve omuz adelelerındekı gelişim sende pozıtıf sonuclar doguracaktır.bacak çalışmalarına ise özel bir antrenman sıstemı gırmen gerekli.yani anlayacagın bır futbolcunun agırlık ıdmanı vucutcununki ile aynı olamaz ama agırlık ıdmanı olmadanda olmazcris7 dedi:mrb arkadaşlar ...yine BEN ...1 haftadır body e gidiorum
futbolcuyum acaba omuzlarım faln gelişse kaslansam hızımı kaybedermiyim
yavaşlama olurmu .....hız çok önemli benim için
fırat 26 dedi:bence kesinlikle yavaslamazsın.anaerobik ve areobik bu ikisini güzelce ilişkilendirir bi bag kurarsan eminim ki pozitif yönde
sonuc alırsın...bi bodyci en iyi kosucu kadar iyidir
bunu ben söylemiyorum acın adale ve kuvvet kitabını okıyın