Boy uzatma ameliyatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bodyxxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
19 yaşındayım. Erkeğim. Boy 165.
Çocukluktan beri bu yüzden berbat bi hayatım oldu. Artık daha fazla dayanamayacağım.

Tek yol ameliyat olmam. Çekeceğim acı umrumda değil. Yeterki istediğim hayata ulaşayım. Bu ameliyat hakkında bilginiz var mı?

Sakat kalma gibi bir risk var mı? Maksimum ne kadar uzarım? Fiyatlar nasıl?

165 o kadar kötü değilki ben 13 yaşında 170 dim şimdi 180 boy o kadar iyi değil

Kardeşim boy ameliyatı hakkında bir bilgim yok ama boyun bence çokda kötü değil ben orijinalinin bozulmasına karşıyım bence hiç girme öyle işlere.

Allahtan asla isyan etme boy o kadar iyi şşey değil sağlığın olsun yeter ben küçükken boy isterdim şimdi boyy moy istemem

Allahtan asla isyan etme boy o kadar iyi şşey değil sağlığın olsun yeter ben küçükken boy isterdim şimdi boyy moy istemem
Kardeşim boy ameliyatı hakkında bir bilgim yok ama boyun bence çokda kötü değil ben orijinalinin bozulmasına karşıyım bence hiç girme öyle işlere.

Sağolun ilginiz için ama ne kadar kendimle barışık olup takmamayı denediysem de olmadı. bir yerden sonra yine karşıma çıktı. ne yaparsam yapayım bu şekilde mutlu olamayacağımı biliyorum. o yüzden artık başka bi yol düşünemiyorum.

Sağolun ilginiz için ama ne kadar kendimle barışık olup takmamayı denediysem de olmadı. bir yerden sonra yine karşıma çıktı. ne yaparsam yapayım bu şekilde mutlu olamayacağımı biliyorum. o yüzden artık başka bi yol düşünemiyorum.

Psikolojik destek almanı öneriyorum.

Çocukluktan beri bu yüzden berbat bi hayatım oldu. Artık daha fazla dayanamayacağım.

Tek yol ameliyat olmam. Çekeceğim acı umrumda değil. Yeterki istediğim hayata ulaşayım. Bu ameliyat hakkında bilginiz var mı?

Selam dostum,
20li yaşlarda Ankara' dan İzmir' e taşındığımızda 173cm boyum bana "kısayım" hissi vermiş hatta takmaya başlamıştım. Sulak yer mevzuu hakikaten gerçek sanırım:) Yakın zaman sonra 2 bacağını kaybetmiş bir Gazi ile tanıştım. Allaha şukür ve Gazimiz için de dua ettim. Sende öyle yap, kötü durumdakileri düşün. Sakın ameliyat olayım deme, kaybolan sağlığı asla geri alamazsın. Merak etme sevgililerinle vakit geçirmeye başlayınca veya evlenince bu dertler hiiiiç aklına gelmeyecek:)

Belki sizi fikrinizden geri döndüremem ama bir arkadaşım mide küçültme ameliyatı olacaktı kiloları yüzünden,televizyonda vefat eden bir bayanı gördü vazgeçti şuan diyetisteniyle birlikte kilo veriyor.Umarım ameliyat olmazsınız.Türkiye'de ne olacağı belli olmaz bence ameliyat olmayın

O işler psikolojik dewtekle beraber yürür aaa ver parayi keselim demezler. Psikolojik testlerden geçmeden paranla da olamazsın. Böyle trol konularla değil başarıyla ilgi toplayın. Bir psikoloğa görünmenizde fa da var. Dikkatinizi gerçek hayata verip ekmek parası kazanmaniza aile kurmanıza yardım eder.

Son düzenleme:
mr olympiada yarışan 1.65 boyunda asyalı bir adam vardı ismini hatırlamıyorum onu araştır derim şampiyon değildi ama olympiada yarışçak kadar iyiydi

Back
Yukarı