Boy ve Kas

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba boyum 1.65. Kilom 54. Yaş 18. Yağ yok denecek kadar az.

Bir arkadaşımın kısa boylular body yapınca pizza dilimine benziyor demesi bodye başladıktan kısa süre sonra bırakmama neden oldu.Kısa boylular kas yapınca iyi durmuyor mu? Kısa olmaktan nefret ediyorum.Kısayım diye kızlarda bakmıyor,tip var ama boy yok :( Yardım lütfen.

Youtube'da grow taller yaz arat boy uzamasına belki yardımcı olur. 65-70 kilo gibi bir kütlen olursa kötü duracağını düşünmüyorum. Zaten ektomorphların hacimli durması zor. Bu arada boy uzamasına barfikste yardımcı olabilir fakat senin boy uzaman durmuş olabilir.

Youtube'da grow taller yaz arat boy uzamasına belki yardımcı olur. 65-70 kilo gibi bir kütlen olursa kötü duracağını düşünmüyorum. Zaten ektomorphların hacimli durması zor. Bu arada boy uzamasına barfikste yardımcı olabilir fakat senin boy uzaman durmuş olabilir.
Tamam bu akşam youtubu hatim ettim.Bi ara balık yağı iciyordum o zaman birden uzamaya baslamistim sonra biraktim azaldi gelisme

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı