Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba abilerim ablalarım.15 yaşındayım 1.86 boyundayım ve 70 kiloyum 3 aydır bodybuilding ile uğraşıyorum fakat ciddi endişelerim var.Spuat ve press hareketlerinin gelişimime zararlı olduğunu duydum ne derece doğrudur?Bilgi verebilir misiniz?
Hocam daha ne gelişicen 2m felanmı olucan ben vg nin boy uzamasını bir zararı olcağını sanmıyorum ben kendim vg. ye başladığımda 1.74 tüm şuan 1.77 yim sana kulaktan dolma bilgiler bana göre.
Arama Kelimeleri : body boy, vücut geliştirme boy, fitness boy, boy uzatma
Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.