Boynumda ödem oluştu ne yapıyım ben şimdi

spora başlayalı 5 ay olucak.
2.aydan beri başlayan boyun ağrım canıma tak etti ve doktora gittim.Bana boynumda ödem oluştuğunu söyledi.
1 ay spordan uzak durmamı söylemişti.Kortikosteroid iğne filan verdi.

asıl soru yaş 20 kilo 105 kg(kilomu hiç göstermem).işte göbek filan var bu 1 ay süresi boyunca salona gitmez isem depresyona girerim.
acaba sadece kardiyo için gitsem bir sıkıntı olur mu ? Hem vücut hem kas açısında

tabiki en dogrusu doktorum dedigini yapmak olucaktır . ama ben senin yerinde olsam cardio olarak bisiklet ve koşuyu bırakmam kesinlikle . gerekirse spor salonunna git sadece koş dön evine

tabiki en dogrusu doktorum dedigini yapmak olucaktır . ama ben senin yerinde olsam cardio olarak bisiklet ve koşuyu bırakmam kesinlikle . gerekirse spor salonunna git sadece koş dön evine
acaba kas gevşetici kullanıyorum sıkıntı olurmu sadece kardiyo için de gitsem

vucudunda ödem varsa ve kortikosteroid vermisse enfeksiyon söz konusudur bu durumda spor yapmak immün sistem hücre miktarını arttıracaktır buda enfeksiyonu dahada şiddetlendirecekitr bu yuzden 1 ay boyunuca gercek manada spor yapmamanı oneririm

acaba kas gevşetici kullanıyorum sıkıntı olurmu sadece kardiyo için de gitsem
ikinci bir doktora gidebilirsin o doktora başka bir doktor spor yapmanı fakat zorlamamnı dedigini söylersin doktor gene yapma derse yapmamalısın

Back
Yukarı